• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Bursa lazer epilasyon

Mrs-Red

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2015
84
41
18
Merhaba bursada lazer epilasyon yaptirmak istiyorum. Esteticare mi yoksa international mi fikir verirmisiniz ? Genital ve bacak dusunuyorum fiyat ve yaptiranlar icin yorum yapacak olan varmi. Olumlu olumsuz sonuçlanan fikirlerini paylaşabilirmi

Merhaba,2 sene boyunca lazer epilasyona gittim ve sonuç sıfır,Pratica for you'yu kesinlikle tavsiye etmiyorum,çalışanları sürekli değişiyor,bir çalışanın seanslarda atış yapmadığını ve 4-5 seansın boşa gittiğini söylediler,bunun için ilave seans eklendi ama bir faydası olmadı,sürecin ortasında 5-6 ay lazer yapılmamış oldu ve kıllar da ona göre tepki vermedi tabi ki,bu çalışanıyla mahkemelik olduğunu söylediler,iyi niyetli bi şekilde duruma tepki vermeyip devam ettim ama 2 yılın sonunda aynı iyi niyeti karşı taraftan göremedim. 1 sene de biter diye başladığım lazer 2 sene sürdü ve istediğim sonucu alamadım.2 senenin sonunda da bizden bu kadar deyip ortada bırakıldım.Size tavsiyem profesyonel bir kuruma bu işi yaptırmanız,hastane gibi,karşınızda muhatap bulabileceğiniz ve iş ahlakı olan bir kurumla sorun yaşasanız da doğru iletişim kurup çözüm bulabilirsiniz.

Gecen forumdada yazmıştım tum vücut lazer epilasyon yaptırdım 8 seans oldu 1000 tl felan 6 taksitle odedim +cilt bakımını da hediye olarak yaptılar uzmanın adı Fatoş hanım siteleride ....isterseniz bir görüşün derim mimar ecenin selamı var diyin :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben bir yere gittim o kadar pişman oldum ki sakın sakın gitmeyin başıma neler gelmedi önce 80 tl dediler seansa sonra 600 tl ücret ödemem için beni sıkıştırdılar. herkesin altına aynı havlu seriyolar jel filan sürmüyolar ipl ile atış yapıyolar ama alexandrite diyolar. bursa atatürk caddesinde adı lalissa kafkas pastanesinin orda turkcelin üstü ben yandım siz yanmayın. bacağımda izler kaldı sadece bir seans gitmeme rapmen 600 tl ödedim.

Back