Bursa kulak burun boğaz doktor önerisi

Yelizz2210

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2017
1
0
1
31
Merhaba arkadaşlar Bursada devlet hastanelerinde bildiğiniz iyi bi kulak burun boğaz doktoru varmı acil ameliyat olmam lazım estetik değil sağlıkla ilgili daha once ameliyat olan yada yakını ameliyat olmuş memnun kaldığı bir doktor varmı lütfen yardımcı olurmusunuz?

Eşim ameliyat oldu. Bursa Çekirge Devlet Hastanesi Nusret İnci. İyi bir doktor, özgüveni yüksek. Burun içinde eğrilik vardı. 20 dakikada ameliyathaneden çıktı. Basit bir operasyon estetik gibi değil. Şimdilik memnunuz. Siz oldunuz mu ameliyat acaba?

Asla tavsiye etmem Nusret İnci yi. 2 gün evvel gittim kovmaktan beter etti beni ne konuşturdu ne insan muamelesi gösterdi. Saygi insaniyet namına hiç bişey yok. Ameliyat günü almaya çağırdı gittiğimde ise estetik yapamam sadece eğriliği düzeltirim vaktim yok istersen sonra başka doktora olursun dedi dalga geçer gibi. E ben 2 kez mi ameliyat olayim ikisini de yapacaginizi söylemiştiniz beni estetiğe siz ikna ettiniz 2 kez ameliyat olma riskli olur diyerek dedim. Bağirmaya başladi beni taciz ediyorsun diyerek. Sorununun tesettürle ilgisi olduğunu düşünüyorum. Önümdeki 2 açik kizin ojelerine iltifat yağdirdi benden evvel. Bu adama gidipte para yedirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…