Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası bursa kreş

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

pari

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2009
306
1
116
Bursa
merhaba arkadaşlar,kızım eylülde 32 aylık olucak,kreşe vermeyi düşünüyorum,doğa koleji ile biber kreş arasında kaldım,ne dersiniz?çalışan anneyim,yazın iyi kötü idare edicez eşimle paylaşarak bakıyoruz,nöbet usülü çalışıyorum çünkü...haftanın 3 günü göndericem,doğa biberin 2 katı ücret ama değermi sizce?çok kararsız kaldım...

Pari merhaba,heykeldeki yumurcak kreşi düşündüğünü soylemissin...Tekrar görüştün mü?...Karar verebildin mı?Ben de kızım için düşünüyorum,yazılanlardan fikir almaya çalışıyorum...

Merhabalar,
Tam olarak oturduğunuz yeri bilmiyorum fakat 5 yaşında 3 yeğene sahibim kardeşimle kreş seçimi için epey zaman harcadık.Kolejlerin kreş yada anaokullarına verdiğinizde avantajlı yani şu ki ilkokula başladığında yabancılık çekmiyor ve devam ediyor dezavantajlı yanı ise devlet müfredatı doğrultusunda okulların tatil olduğu dönemlerde onlarda tatile giriyor.
Diğer anaokulları ise geneli tüm sömestre ve yaz tatillerinde açık kalıyor programa devam ediyorlar.
Biz İlk Çizgi Anaokulundan inanılmaz memnun kaldık,Bahçeşehir ana okulu ise yeni açılmış olmasına rağmen oldukça başarılıydı.
Zor bir süreç allah yardımcınız olsun....

merhaba arkadaşlar...yumurcak ile görüştüm,sahibi ile 1 saat sohbet ettik,uyumlu bilgili biri,fiyat 3 tam gün 450 +500 tl kırtasiye msrafı...o da iyi ancak fiziki koşullarını pek içime sindiremedim.eski ve bakımsız gibi geldi...eğitim materyalleri ve oyuncaklar açısından da yetersiz gibi geldi bana..ama yumurcağa çocuklarını gönderen çok titiz 3 yakınımdan inanılmaz olumlu geribildirimler aldım hep...bi de öğretmen ile tanışıp son kararımı vericem.bu arada diğer seçeneklere de bakıyorum tabi...masalcıdede ye baktım,heykel kafkas yukarısında,konumu güzel,herşeyi iyi hoş ama 4 katlı ve çoooook merdiveni var,güvenemem...o civarlarda mavi prtakal diye bi yer varmış,ona ve çekirge ilk izgi anaokuluna bakıcam.bu ikisinden de olumlu bişeyler hissetmezsem,yumurcağa vericem artık ne yapayım....valla bazen şeytan diyor topla tası tarağı taşın nilüfere,ver adamakıllı bi yere...merkezde kapsamlı,düz,bahçeli bi anaokulu daha zor...nilüfer tarafında seçenek çok.seneye Allah izin verirse taşınıcam 1 sene sabretmem lazım ama bu arada 1 sene kızım tam 3 yaşında en küçük bakıma muhtaç olduğu dönemde olucak...bilmiyorum çok zor....deneyim ve görüşlerimizi paylaşalım arkadaşlar,yakınlarda ıturuyosak,mümkünse,beklentilerimiz uyuşuyosa aynı yere gönderelim.böylece kreşe yaptırım gücümüz de olur.bi eksik,gedik gördüğümüzde daha iyi müdahele eder,bi şeylerin değişmesini sağlayabiliriz...sevgiler....

kızlar merhaba...kızımı dediğim gibi yumurcak kreşe gönderiyorum,3 ayı geçti...öğretmenimizden,okulumuzdan çok memnunuz...ama çok sık hasta oluyor,ne yapacağımı şaşırdım...sizde durum nasıl?

Doburcada İlk çizgi var, başka yerde de şubesi var sanırım..
Geçen sene 850 liraydı ama parası olana değer..Kurumsal profesyonel bir yer..

Biber e yıllar önce bakmış yapısal olarak beğenmemiştim..

Mudanya yolu uzak demezsen Bilişim de profesyoneldir..

Yiğitalp, beşevler de, o da Bursa nın iyi ve profesyonel okulları arasındadır tavsiye ederim..

Doğa kolejini bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…