Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası bursa kreş ve anaokullarını bilgilerimizi ve yaşadıklarımızı burda paylaşalım

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

maymis

o benim herşeyimm
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
656
1
96
Bursa
merhaba
bursada nerelerde kreş ve anaokulları var. tecrübeli annelerin yaşadıklarını anlatması bizlere ışık tutacaktır. bizlerde daha sonraki tecrübelerimizi yazarsak bizden sonrakilere ışık tutabiliriz. bu işler çok zor ve bazende acı verici. insanın gözünden sakındığı kuzucuğunu biyere teslim etmesi yürek dağlıyor sanki. ama şartlar bazen gerektiriyor. benim kızıma babaannesi bakıyor. ama 2 yaşında yani seneye kreşe vermek istiyorum. hem sosyalleşmesi açısından hemde ev şartlarıdan dolayı. nerde hangi kreşler var. nelere dikkat etmek lazım. insanlar neler yaşıyorlar merak ediyorum. diğer topikler hep yarım kalmış. bursalılar bir türlü toplanamamış. umarım burda toplanır ve faydalı bilgilerimizi paylaşırız. tüm güzel anneler esen kalın.

kekkraliçesi paylaşımına teşekkürler. diğer kreş görüş ve izlenimlerini merakla bekliyorum. birde canım bu kreşlerin hangi semtlerde olduğunu yazarsan sevinirim. sevgiyle kal.

merhaba bende bu eylülde kızımı kreşe göndericem,şu sıralar yumurcakla görüşüyorum,olumsuz hiçbir duyum almadım heykel ve setbaşında şubeleri...nerede oturduğunu yazarsan daha açık olacaktır...evine yakın olması önemli bunu değerlendir,nilüferdeysen seçenek daha çok tabi...biberi ben de tavsiye etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…