Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onunla gebelik oluşma aşamasında görüştük sonuç alamayınca alternatif tıbba yöneldim çok şükür ki oldu teşekkür ederim.deniz güleryüz çakmak
bende gittim kendisine kontrol için. tüp bebek mi denediniz denizdeOnunla gebelik oluşma aşamasında görüştük sonuç alamayınca alternatif tıbba yöneldim çok şükür ki oldu teşekkür ederim.
Kesinlikle Fatma Nuray sözeri jimer de.
Deniz hanım a bende gittim. Doktorluğuna aska lafım yok çok iyi bir doktor ama iletişin kuramadım ben kendisi ile. Bu süreçte benim için en önemlisi doktoruma anında ulaşabilmekti çünkü ilk gebeliğim ve tecrübesizdim. Canım doktorum Nuray hanım. Her ihtiyacım olduğunda yanımdaydı. Kesinlikle görüşün derim
Hayır pcos sebebiyle takib ve çatlatma iğnesi uyguladık 3 ay boyunca tatlı biri ancak bende işe yaramadı maalesefbende gittim kendisine kontrol için. tüp bebek mi denediniz denizde
Ben denize sadece 1 kez gittim. 50 tane soru sordum mesaj yoluyla hepsine cevap verdiKesinlikle Fatma Nuray sözeri jimer de.
Deniz hanım a bende gittim. Doktorluğuna aska lafım yok çok iyi bir doktor ama iletişin kuramadım ben kendisi ile. Bu süreçte benim için en önemlisi doktoruma anında ulaşabilmekti çünkü ilk gebeliğim ve tecrübesizdim. Canım doktorum Nuray hanım. Her ihtiyacım olduğunda yanımdaydı. Kesinlikle görüşün derim
Ben tüp bebek için gittim kendisine. Bilgisine gayet güveniyorum. Süreçte doğal yolla gebe kaldım.Ben denize sadece 1 kez gittim. 50 tane soru sordum mesaj yoluyla hepsine cevap verdi
Neden tüp bebek için gittiniz sorununuz neydi nasıl doğal yolla gebe kaldınızBen tüp bebek için gittim kendisine. Bilgisine gayet güveniyorum. Süreçte doğal yolla gebe kaldım.
18 haftalıkken bir kanamam oldu kendisine 1 gün boyunca ulaşamadım. Ertrsi gün benden bazı tetkikler istedi sonuçları attım 4 gün cevap alamadım. En sonunda ofisini arayıp randevumu iptal edin dediğinden 5 dk sonra geri dönüş alabildim.
Dediğim gibi asla kötü bir doktor değil. Ben iletişim kuramadım sadece kendisi ile.
Oktay Altun.Merhaba arkadaşlar ben yeni hamile olduğumu öğrendim ancak 3 yıldır bunun için çaba sarf ediyoruz bu yüzden gerçek bir dr istiyorum bursada güzel güvenilir işini yapan bir doktor tavsiye eder misiniz
Amh düşük prolaktin yüksek eşimde de hızlı harektli sperm 0 dı. İlk aylin karahasana gittim bize bir multi vit verdi 6 ay deneyin dedi. Olmazsa hsg çekil gel tüp bebek dedi. 4 ay geçti ben o sırada tüp bebek üzerine yoğunlaşmış doktorları araştırdım aylin hanımdan memnundum ama hem acıbadem ile çalıştığı için bizi maddi olarak yorardı hemde dediğim gibi tüp bebek üzerine birisini aradım. Deniz hanımo buldum. Görüşmeye gittim vitaminlere devam etmemi bu süreçte çok kişinin gebe kaldığını hsg çekilmemi ve sonrasında ilk regl de tüp bebek süreci için gelmemi söyledi. Hag çekildim sorun çıkmadı. O ay gebe kaldım.Neden tüp bebek için gittiniz sorununuz neydi nasıl doğal yolla gebe kaldınız
Amh nız kaçtıAmh düşük prolaktin yüksek eşimde de hızlı harektli sperm 0 dı. İlk aylin karahasana gittim bize bir multi vit verdi 6 ay deneyin dedi. Olmazsa hsg çekil gel tüp bebek dedi. 4 ay geçti ben o sırada tüp bebek üzerine yoğunlaşmış doktorları araştırdım aylin hanımdan memnundum ama hem acıbadem ile çalıştığı için bizi maddi olarak yorardı hemde dediğim gibi tüp bebek üzerine birisini aradım. Deniz hanımo buldum. Görüşmeye gittim vitaminlere devam etmemi bu süreçte çok kişinin gebe kaldığını hsg çekilmemi ve sonrasında ilk regl de tüp bebek süreci için gelmemi söyledi. Hag çekildim sorun çıkmadı. O ay gebe kaldım.
0.8 di ama iki doktor da amh değerime göre çok az yumurtam olduğunu değerde hata olabileceğini söylemişti. 2 yumurtam gözüküyorduAmh nız kaçtı
Toplam kaç ay sürdü gebe kalmanızAmh düşük prolaktin yüksek eşimde de hızlı harektli sperm 0 dı. İlk aylin karahasana gittim bize bir multi vit verdi 6 ay deneyin dedi. Olmazsa hsg çekil gel tüp bebek dedi. 4 ay geçti ben o sırada tüp bebek üzerine yoğunlaşmış doktorları araştırdım aylin hanımdan memnundum ama hem acıbadem ile çalıştığı için bizi maddi olarak yorardı hemde dediğim gibi tüp bebek üzerine birisini aradım. Deniz hanımo buldum. Görüşmeye gittim vitaminlere devam etmemi bu süreçte çok kişinin gebe kaldığını hsg çekilmemi ve sonrasında ilk regl de tüp bebek süreci için gelmemi söyledi. Hag çekildim sorun çıkmadı. O ay gebe kaldım.
Merhabalar nasıl sonuç aldınız acaba ? Tedavi vs merak ettim açıkçasıOnunla gebelik oluşma aşamasında görüştük sonuç alamayınca alternatif tıbba yöneldim çok şükür ki oldu teşekkür ederim.