Bursa jimer hastanesi

Kızlar hamile kaldığımı öğrenince Jimer de Nuray hanıma gitmeye başladım. Doğum ücretleri yüksek gelince başka hastaneler aradık, çekirge dorukta evrim hanımı önerdiler gittik ama randevusu o kadar doluki. Muayene ücreti jimerle aynı (sadece Evrim ve Sühendan Hanım'ın diğer doktorları daha uygun) orda sıra gelene kadar geriliyorsunuz. Daha sonra yıldırım Doruka Gizem Hanım'a gittik Kapısında abartısız 3 saat bekledik daha da beklemeye mecalim kalmadı, robot gibi doktorlar bir doğuma koşuyorlar bi muayeneye ve Görümcem doğumunu gizem hanımda yaptı yoğunluktan 3 doğum aradarda denk geldi ablamı en son aldılar bebek doğduğunda simsiyahtı ve bir Sürü mikrop yutmuş midesi yıkandı. Daha sonra rentıpta Songül Hanımı önerdiler ki gitmez olaydım. İlgi alaka Sıfır! Güler yüz bile zorla. Bebeğin boyunu kilosunu soruyorum her zaman söylemiyoruz diyo. Bana ilaçlarımı bile sormamıştı. Bir ay kadar gidip Jimer hastanesine geri döndüm. Diğer hastanelerdeki fenalığı görünce Jimer aldığı paranın karşılığını veriyor dedim. 3 ay önce Nuray Sözeri yaptırdı doğumumu. Gerçekten çok memnun kaldık, hem hastaneden, hem personel ilgisinden hem de doktorumdan. Arkadaşın dediği gibi gece gündüz arayaniliyorum ki hala arıyorum, ilgisi, güler yüzü rahatlatıyor sizi. Ve bebeğimin ilk muayenesini Jimer hastanesinde Muzaffer Ocak yaptı, bebeğimin en ufak rahatsızlığında kendisine gidiyoruz, biz acemi anneler ne soracağımızı pek bilmiyoruz muzaffer bey sormadan herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor onu da aynı şekilde her zaman arayabiliyoruz açamazlarsa kendileri dönüş yapıyorlar. Yani Jimer'in doktorlarından da hizmetinden de çok memnun kaldık .

Çocuk doktoru muzaffer ocak gezdiğim çocuk doktorları arasında en iyisi...yeni bebek sahibi olanlara tavsiye ediyorum.cunku ben bu konuda çok mağdur oldum çok şükür ki suan düzenli çocuğumu kendisi takip ediyor .

bursada jımel hastanesınde asılama fıyatlar ne kadar bılın var mı vede rahım fılmı cıcn para alınıyomu

Back