Bursa jimer hastanesi

kızlar bide doğum fyatları soran olmus. benim doktorum Aylin akşan çok çok memnunum kendisinden ben daha bi kaç gün önce sordum doğum fiyatlarını öncelikle yatış sırasın peşin alınıyormus doğum ücreti onu bilin. bir diğeri de 3.500-4000 arası imiş. ama tabi kesin fiyatları alıcam bu pazartesi hemde doğum fotoğrafcısını da sorucam sizinle paylaşırım.

Öğrenebildiniz mi ücretleri?

evet eğer sürekli oraya gittiysen oranın hastasıysan normal 3000 sezeryan 3.500 müş 3 gece yatışlı fiyatıymış.
Merhaba peki bir şeyi merak ettim normal doğum olursa ve ertesi gün taburcu olursan yatmazsan fiyat düşüyor mu? Yoksa yatsan da yaymasanda bu fiyatı ödüyor musun

Merhaba peki bir şeyi merak ettim normal doğum olursa ve ertesi gün taburcu olursan yatmazsan fiyat düşüyor mu? Yoksa yatsan da yaymasanda bu fiyatı ödüyor musun

valla o benimde kafama takılmadı değil... ama sorucam. bence bilerek 3 gece yatışlı parayı peşin alıyolar. yatsanda yatmasan da alıyolar yani. zaten normal de gecesi 350 lira yani sen yatsan da yatmasan da hastane o karı yapıyo ama tabi bu benim düşüncem... ben bidahaki randevumda gittiğimde bunu da sorucam tekrar paylaşırım:)

Ben Acıbadem hastanesinde laporoslopi olum ve memnun kaldığım söylenemez verdiğim parayla kıyaslanınca.kimyasal gebelik geçirdiğimde de düşüğümü jimerde yaptım ve ordan çok memnun kaldım hijyen ve ilgi süperdi:)

aynen orası öyle tabiki bende bi gece acıbadem e acile gittim midem de sancı vardı bir sürü muayene bilmem ne neyim olduğunu bile anlamadan gönderdiler ve parasını da bi güzel aldılar.bende hiç memnun kalmadım. meğerse safra kesemde taş varmıs. sarılık geçirip jimerde yattım 3 gün bende çok memnun kaldım:) sen simdi gidiyomusun jimere?

Şu anda jimere gitmiyorum daha doğrusu hiç bir hastaneye gitmiyorum. Doktorum özel ancak doğumlarını Acıbadem'de yaptırıyor. Bende kararsızım doktorumdan memnunum ama Acıbadem'i sevemedim bir türlü. Millet anlata anlata bitiremiyor anlamadım sonuçta altın çatalda doğum mu yapıyorsun yada sancı çekmeden mi doğuruyorsun sanki:))) açıkcası sırf adı için o parayı vermek istemiyorum. Jimer den gerçekten memnun kaldım Türkan hanım iyiydi şimdi ayrıldı. Kafama yatan bir doktorda olmadı jimerde bakalım kısmet:))) belki sonum yine Acıbadem yolları olur kim bilir????

hımm anladım bende başta acıbademe gidicektim çok doktor denedim memnun kalmadım. sonra jimer de aylin hanıma gittim çok iyi biri çok eğitimli donanımlı ve insan herşeyden önce ben çok zor günler geçirdim sarılık oldum 3 gün hastanede yattım onla ilgisi olmadığı halde her gün yanıma geldi halimi sordu bebeğime baktı hastanenin yanı sıra aylin hanımdan da cok memnunum. ve acıkcası bana da sacma geliyo acıbademe doğum için o kadar para vermek...

Aylin hanımı bir kaç kişiden daha duydum. Bu arada geçmiş olsun . Ama benim tereddütüm notmal doğuma teşvik ediyor mu kolaya kaçmasın istiyorum bir de doğumlara kendisi giriyor mu?

Aylin hanımı bir kaç kişiden daha duydum. Bu arada geçmiş olsun . Ama benim tereddütüm notmal doğuma teşvik ediyor mu kolaya kaçmasın istiyorum bir de doğumlara kendisi giriyor mu?

saol teşekkür ederim.:) Allah kimseye göstermesin çok zor gerçekten.. valla aylin hanımla zaten ilk bunu konustum doğuma kendisi griyomus he tabiki dedi burda olmam ani doğum olur o zamanlar için tabiki söz veremem dedi ama burda olduğum sürece doğumuna ben giricem dedi. sezeryan konusuna gelince suanda kesinlikle normal doğum diyo. hatta sarılık olduğum dönemde ameliyat olma sansım vardı ama bebek için iyi olmıycanı düşündüğü için hem o hemde genel cerrah seruumlarla geçirmeye çalışıcaz dedi. yai ben cok memnunum aylin hanımdan.

Ne güzel insanın güvenenleri bir doktoru olması çok iyi şansın varmış canım:) hayırlısıyla doğumunda gerçekleşir inşallah. Normal yoldan mı gebe kaldın acaba?

Ne güzel insanın güvenenleri bir doktoru olması çok iyi şansın varmış canım:) hayırlısıyla doğumunda gerçekleşir inşallah. Normal yoldan mı gebe kaldın acaba?

teşekkür ederim inşallah senin doğumunda hayırlı sağlıklı bi biçimde olur:) normal yolla kaldım ...

merhaba arkadaşlar, ben bu siteyi yklaşık 5-6 adır takip ediyorum ama bu başlığı yeni gördüm. ben 2,5 ay önce jimerde doğum yaptım. dr.um cenk beydi. sıkıntılarım oldu hamilelik boyunca.ama hep titiz davrandı, her aradığımda kendisine ulaşabildim, prob.olabilecek bir konu varsa hemen çağırdı ve mua. etti. içimiz rahatlayarak ayrıldık yanından.doğumda da sıkıntı yaşamadık.hastane gayet iyi, çalışanlar çok ilgili ve güleryüzlü. ben ilk doğumu acıbademde yapmıştım.hizmet olarak arada ki fiyat farkı kadar fark yok bence.ufak tefek farklar var.doğumdan sonra bebeğimi emzirirken sorun yaşadım.birkaç kez bunun için gittim.bebek hemşireleri de baş hemşirede çok ilgili davrandılar.fiyatı biraz yüksek olsada tavsiye ederim.bu arada benim eşimlede iyi anlaştılar. eşimde çok sevdi dr.umuzu.

Merhabalar hanımlar , bende 6 haftalık hamileyim doktor ve hastane arayışındayım. Aylin hnm. merak ediyorum muayene ücretleri ve hastanenin tahlil ücretlerinin ne dolaylarda olduğunu merak ediyorum. yardımcı olursanız sevinirim...

Kızlar ,merhaba..Ben Aylin Akşan'ı kesinlikle tavsiye etmiyorum, daha önce Acıbadem'de başka bir doktora gidiyordum ve memnundum ama yakın arkadaşım hamileliği süresince Aylin Hanım'a gidip ,memnun olduğunu söyleyince ona gitmeye başladım,küçük bir polipim olduğunu söylemişti eski doktorum,Aylin Hanım yok ,ben göremiyorum dedi önce , sonra poliplerin ancak adet döneminde görülebileceğini söyledi, o dönemde gittim, evet var dedi. Bu arada eski doktorum bunu adet döneminde değilken de görebilmişti. Yaklaşık 1 yıl sonra artık gebelik düşünmeye başlayınca tekrar adet döneminde kontrole gittim, polip yok dedi, bi dahakinde var dedi. Şaka gibi yani!! Polip dediğim de 6 mm. lik ufak bişey ve en basit kadın hastalığı olarak görülüyor, onda bile net bişey diyemeyen bir doktora ciddi bir komplikasyon olursa,Allah korusun, nasıl güvenirim?? Asıl bombayı da en sonunda söyliyim, 6 ay sonunda halen gebelik oluşmayınca tekrar gittim kontrole, ısrarla 1 yıl dolsun dedi. Ben zorla lütfen eşim ve benim için gereken tahliller yapılsın , adetlerim de düzenli bu kadar uzun sürmemesi lazımdı deyince, tahlil yaptırdık ve eşimin sperm sonuçları kötü çıktı. Ben bakın iyi ki yaptırmışız , 6ay kazandık deyince de : 6 ay önce sonra ne fark eder dedi????? Ben 32 yaşındayım,çok şey farkeder... Bununla da kalmadı, çok zor ve sabır gerektiren bir sürece giriyorsunuz, kesinlikle tüp bebek olur bu değerlerle, bu sperm değerlerinin değişmesi çok zor dedi!!! 2 ay önce oldu tüm bunlar ve ben keçiboynuzu kürüyle eşimin değerlerinin 2 ayda aşılamaya yetecek şekilde bizzat değiştiğini görüyorum şu anda. Bursa'nın en iyi iki üroloji profesörüne gittik ve ikisi de bu kadar olumsuz konuşmazken Aylin Hanım bu hakkı kendinde nasıl görebiliyor,bilmiyorum. Kesinlikle tavsiye etmem....

Bende aylin hanıma gitmeye başladım. Çok güler yüzlü bir doktor. Kendisine hiç araştırmadan gittim. Tanıyan bilen yorum yapan olursa cok sevinirim 4 haftalık hamileyim ve kafam çok karıştı

Merhaba. Bende cenk aşkalli beye gidiyorum. 7 haftalık hamileyim. Doktor hakkında gitmiş biri olarak sizden bilgi alabilir miyim

Bende yaklaşık 2 yıldır jimer nuray hnm a gidiyorum evlenmeden öncede gitmiştim şimdi 14 haftalik hamileyim nuray hnm dan çok memnunum. Gece gündüz arayabiliyorum çok ilgili güler yüzlü bi bayan inşallah güzel bi doğum yaparım hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…