Bursa jimer hastanesi

alperim

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
51
1
16
34
Bursa
Bursa'da yakın zamanda jimer hastanesinde doğum yapan var mı ücretler hakkında bilgi verirmişsiniz arkadaşlar

Slm ben de Bursa'da hastane ve doktor araştırıyorum, mayıs sonu gibi doğumum kısmet olursa, jimer bu yılın nisan-mayıs fiyatları 3 gece kalmalı 3.500 diye gördüm nette araştırdığımda ama yeni yıldan sonra mutlaka artar gibi geliyo fiyatları...

Benimde Mart ayında kısmette bide şufiyatları daha önce doğum yapanların yorumlarını alsak çok iyiolur ama

Evet yaa sorma ben de konu açtım ama cvp alamadım malesef senin başlığı görünce yazayım dedim ayrıca pembe mavi fiyatı da 2.500 tl bu yıl fiyatı...ben şuan Bursa'da yaşamıyorum doğum için gelicem, şimdiden araştırmam lazım ama yardım eden yok işte...Hepimize hayırlı doğumlar inşallah.

Slm ; eşimin tayini dolayısıyla Bursa'da değilim ama 7. ayımda gelmeyi ve doğumu orda yapmayı istiyorum..Güvenilir ve beni 7. ayımda kabul edecek doktor ve hastane araştırıyorum bu yüzden...Esentepe Tıp Merkezinde Demet Hanım, Doruk çekirgede Melike Hanım ve Evrim Hanım ve son olarak Jimer Cenk Bey'i duydum iyiler arasında... Sen hangi doktora gidiyosun şu an ve memnun musun?

merhabalar, ben 24 haftalık hamileyim ve şuanda Bursa çekirge doruk hastanesinde evrim hanıma gidiyorum ve kendisinden çok memnunum çok tatlı çok güler yüzlü ve çok ilgili bi doktor.hamile kalmadan öncede melike hanıma gittim ve hamile kaldığımda düşük tehlikesi olduğunda beni kapısında 45 dakika bekletti o yüzden ben değiştirdim ki iyki de değiştirmişim.Doruk hastanesinin şu anki doğum fiyatları 1240 tl normal 1600 sezaryan..bi arkadaşım daha yeni bahar hastanesi güler hanımda normal doğumla 500 tl ye çokda rahat ve sağlıklı bi doğum yaptı ayrıca doktorundan çok memnundu..inşallah yardımcı olabilmişimdir..

Slm; öncelikle verdiğiniz bilgiler için çok çok teşekkür ederim...Melike Hanımı bir olay dışında genelde iyi okudum netten ama sizin yaşadığınızdan sonra direk eledim kafamda, özellikle Evrim Hanımı çok çok iyi duydum, Güler Hanımı herkes çok iyi anlatıyo ama randevu almak çok zormuş sanırım. Merak ettiğim bir konu daha çok erken henüz 16 haftalık hamileyim ama normal doğum istiyorum Allah kısmet ederse ama bu konuda tabi doktor da çok önemli normale yönlendiriyomu peki Evrim Hanım ??? Gerçekten tekrar tşk. ederim çok iyi oldu siz de inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize

Ben jimere cenk beye gidiyorum çok iyi ilgili anlatıyor ne yemeli ne içmeli nelere dikkat etmeli doğum ücretleri biraz fazla yanlız

Benim araştırdığım gibi o zaman yine fiyatlar 3 gece kalmalı, oda süsleme vs. vs. diye biliyorum bu doğum fiyatının içinde..Çok sağol canım Ocak ayında izine geliyoruz kısmetse geldiğimizde bu saydığım doktorlarla görüşücem artık hangisi kabul ederse 7-7.5 aylıkken beni ona devam edicem hepimize hayırlı, sağlıklı doğumlar inşallah...

amin canım inşallah ama beni dinlersen bahar hastanesine adım atma on para etmez paramızla rezil olduk resmen ben şimdi doktorumdanda hastanedende çok memnunum canım ama böyle şeyler bir kere sen yine git gez gör bana kötü gelen sana iyi gelir ama ben cenk bey için bir tane kötü ne söz ne yorum okudum eşim erkek doktora karşı olduğu halde şimdi o benden daha menun doktordan:)

Baharı hiç düşünmüyorum canım 2-3 ay sonrasına gün veriyolarmış orda çok yoğun biliyorum zaten ama tabi benim durumum sizden biraz daha farklı son anda gelicem sonuçta Bursa'ya , Allah düşürmesin yine büyük konuşmamak gerek yani :) evt o hastenede bir tek cenk beyi duydum zaten ben de, gelince hepsine gidicez hangisi kabul ederse ve hangisiyle frekansımız tutarsa ona gidicem ben de, sağol canım... yarın cinsiyeti öğrenicez biz de kısmetse

kusura bakmayın şimdi gördüm yazdığınızı hangi doktora karar verdiniz?? Normal doğumu sormuşsunuz evet evrim hanım gerek olmadıkça normal doğum yapacağız dedi. yani rastgele sezeryan yapmıyor..ben yarın gideceğim kendisine ve merakla bekliyorum..bu arada ben bahar hastanesinin fiyatından dolayı güler hanıma gittim ve direk hastane politikasını anlattı ve ayrıca mesai saatleri dışında bir saatte doğum gerçekleşirse kendisi doğuma gelmiyormuş.Bilginiz olsun tabi ki siz anlaşabilirsiniz çok fazla yönlendirmek istemiyorum ama bunlar benim yaşadıklarım..

Bugün Bursa'dan yeni doğum yapan bir arkadaşla daha görüştüm Rentıp Selim Akgün de doğum yapmış çok memnun kalmış, peki sizin bir fikriniz var mı kızlar bu hastane ve doktor hakkında??? Ocak 12'ye aldık uçak biletlerimizi kısmet olursa izne geliyoruz geldiğim de çekirge doruk ve Rentıpa gidicem...

kızlar merhaba ben daha hamile değil ama bi kaç ay sonra düşünüyorum. osmangazi tıp a gittim kan ilaçları ve folik asit yazıldı kullanıyorum ama. hamilelik öncesinde bende iyi bi hastane ve doktor bulmak istiyorum ki onunla başlasın hamilelik.

Herkes öğrendiklerini paylaşırsa sevinirim.

Hoşgeldin canım malesef ben de aynı şeyi yaşıyorum burdaki arkadaşlar sağolsun yardımcı oldular ama fazla cvp veren olmadı bu konuyla ilgili...ben Bursalıyım ama orda yaşamıyorum 12 ocakta izne geliyoruz ve doğumu da orda yapmak istiyorum.. gelince yukarda yazdığım hastanelere ve doktorlara gidicem ondan sonra yorumlarımı yazarım sana...Darısı sana inşallah canım çokk güzel bir duygu :) Ben de hamilelikten önce kullandım folik asit ihmal etme kullan bence de...

arkadaslar kesinlikle jimer de cenk beyi tavsiye ediyorum. esim erkek doktora karsidir,cenk beyle oyle bir anlasiyolar ki anlatamam. kesinlikle cok dikkatli ve titiz bir doktor. bursada gitmedigim jinekolog kalmadi (aylin karahasan,feyza bayram,melike yildirim,evrim hanim, nuray sozeri vs vs) ama cenk bey gibisini tanimadim. etrafimdaki 10 cocugun 8tanesi kucagina dogdu. bence 40 haftalik bu surecte mutlaka cenk beye ugrayin,farki gorun derim. sevgiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…