Bursa Jimer de Nuray hanim mi Hatice hanim mi ??

MEVANURRRR

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
1.823
841
173
Arkadaşlar ben pembe mavi de Nevin hanima gidiyorum ama doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ..Jimer hastanesinin USG leri iyi olduğu için oraya karar verdim..tercihim bayan doktor ama 2 doktor hakkında da bilgim yok ..bilgisi olan yardimci olursa sevinirim. .Nuray sözeri altiner mi Hatice uğur mu??

bu doktor yüzüne erken doğum yaptım. çocuğum şuan küvezde. önceki doğumum da bu doktorun dikişi yapamaması yüzüne rahim bölgem iltihap kapmış. doktorlar ya doğum yaparsın yada rahmin alınır dedi. hatice doktor yüzüne hamileliğimi yatarak geçirdim. 1,5 ay erken doğum yaptım.dikişlerin her an açılma sorunu olabileceğini söylediler tuvalete bile gidemedim. pantolonumu bile çekemedim. çocuğum şuan kuvezde. NEVŞEHİR KAPADOKYA HASTANESİNDE calıştı bu doktor. bayan diye özel hastane diye tercih ettik ancak hayatımı mahvetti. nevşehir de tek ben değilim. bu halde olan. şunu anlamıyorum: sezeryanda önemli olan ( ki zaten bu doktor sezeryancı) dikişi adamakıllı yapmaktır. kesinlikle bu doktoru tavsiye etmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…