Bursa iyi bir kadn dogum uzman tavsye edeblrmsnz?

butterfly23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
25
0
slm arkadaşlar benım 2kez hamilelıgım düşükle sonuçlandı malesef.. 3kez doktor değiştirdim bana tavsıye edebılecegınız çok ıyı bır doktor varmı acaba??

canım çoğu tanıdığım cenk aşkalliye gidiyor şevket yılmaz hastanesinde sen yinede araştır istersen bu doktoru belki giden arkadaşlar yardımcı olur sana doktor hakkında

sagol canım evet cenk beyı duymuştum bıde jımerde faruk bey varmış karar veremıyorum bıtürlü tedavıye başlıcam oyüzden süreklı doktor değiştirmek istemıyorum

canım ben sana kendi doktorumu önerebilirim.
benim de ilk gebeliğimde senin gibi kalp atışları duyulmamıştı ve düşükle sonuçlanmıştı. o zaman farklı bir doktora gidiyordum. bu düşükten 5 ay sonra doğal yolla hamile kaldım çok şükür. şu an gittiğim doktor bursa zübeydehanım doğumevinin doktoru op. dr. Özer Kutlu. çok bilgili ve tecrübeli bir doktor. en önemli özelliği de sakin ve olgun birisi. hastanın moralini bozmuyor, stres yaptırmıyor. bu hamilelik sürecinde çok önemli aslında. çünkü ben daha önce öyle moral bozan bir doktora denk gelmiştim, bende hiç olmayan şeyleri nedense bana yakıştırmıştı. yok şu problemin var, yok bu problemin var. seni tüp bebeğe yönlendiricem gibi tamamen moral bozucu davranış ve yorumlar. özer bey de bunlar kesinlikle yok. kendisi aynı zamanda infertilite konusunda da uzman. aşılama ve tüp bebek tedavileri de uyguluyor. devlete bağlı bir hastanede de çalıştığı için tahlil, ilaç gibi ihtiyaçlarda hastanede de çok yardımcı oluyor. senin gebeliğin de riskli o yüzden normal bir jinekolog yerine infertilite ve riskli gebelikler konusunda uzman bir doktora gitmeni tavsiye ederim. hem sorunun neyse iyice araştırılması gerekir. inşallah istediğin gibi bir doktor bulursun canım.

doruk tıpta var canım gizem yıldırım ablam orada yaptı ve tanığım daha çokkişi çok memnunlar yıldırımdaki

evet bende şuan gızem hanıma gıdıyorum fakat orda testler falan çok pahalı ve benım tedavı için bı çok test doku örnegı vs.gıbı şeyler yaptırmam gerkıyormuş yanı bızı aşacak bı durum o yüzden hem özel hastane doktoru istemıyorum arkadaşlar bı jımerde faruk beyı çok duydum hem sıgorta hastanesınde de duruyormuş bıde cenk bey var oda şevket yılmazın doktoru

evet bende şuan gızem hanıma gıdıyorum fakat orda testler falan çok pahalı ve benım tedavı için bı çok test doku örnegı vs.gıbı şeyler yaptırmam gerkıyormuş yanı bızı aşacak bı durum o yüzden hem özel hastane doktoru istemıyorum arkadaşlar bı jımerde faruk beyı çok duydum hem sıgorta hastanesınde de duruyormuş bıde cenk bey var oda şevket yılmazın doktoru

zaten hemen hemen kararını vermiş gibisin faruk beyi gidip gör istersen .aklında o doktor varsa kendin gitmeden anlayamassın burada kişiler kendi tecrübelerine göre söylüyor.herkesin iyi dediği sana iyi gelmeyebilir.ki burada tıbbi değil duygusal değerlendirmeler daha ön planda.buradan yola çıkarak en iyiyi zor bulursun.

Arkadaşım aslında benimde gittiğim bi doktor var PEYKAN Yörükoğlu yaşlı ve deneyimli bi doktor ama özelden bakıyo ssk ya baglı degil bi ka kez gittikten sonrakı donemlerde ssk dan bı doktora yonlendırcek . .cunku test felan özelden bıraz pahalı oluyor malum . .

Arkadaşım aslında benimde gittiğim bi doktor var PEYKAN Yörükoğlu yaşlı ve deneyimli bi doktor ama özelden bakıyo ssk ya baglı degil bi ka kez gittikten sonrakı donemlerde ssk dan bı doktora yonlendırcek . .cunku test felan özelden bıraz pahalı oluyor malum . .

CANIM PEYKAN hanım aynı zamanda zirve tıpdada duruyor öyle değilmi.ben ona gittim hamile oldugumu ikiz bekeldiğimi o söyledi fakat ssk ile anlasması olmadıgı için bende bi daha gitmedim.bende hangi dra gidecegimi bilmiyorum.eşim bayan dr a gitmemi istitıyor.ve zübeyde dru olsun istiyorum orda dogum yapmak istiyorum.banada yardımcı olursanız sevinirim.

X