Bursa\\İnegöl

iimiş :)
burda inegöllü birini buldum hemde yaşıtım çıktı ya çok mutluyum valla

ee enişte nereli :jeyyar: benim nişanlım gürcü

:) valla ya bende çok mutlu oldum.. enişte inegöllü yerli :) ben arnavut bakalım nolcak:) çalışıyomusun evdemisin okuyomusun_?

güzel olur merak merak etme

ben çalışıyorum sanayide muhasebeciyim sen ?

bende çalışıyorum...sanayide:))) yöneticiyim ben hem muhasebe hem yönetim hem müşteri temsilciisi:)))

hahha
bende biçok işi yapıyorum ne ş olsa yaparım

mobilyacı da mı çalışıyosun
tanıdık çıkarız belki

hahha meslektaşız yani
bizim firma çok büyük değil :) bedos mobilya diye geçiyo duydun mu bilmem

dün mağaznın önünden geçtik
nişnalıma diyorum bak kk dan bi kız var burda çalışıyo diye
maşallah işi iyice büyüttün sen diyo

:))))))) evet ya zamanımın büyük çoğunluğunu burda geçiriyorum bende:) çok ilginç ama öyle

aynen sen yeni üye oldun snırım ama
konulara girdikçe iş yapmak bile istemicek canın

bende inegöllüyüm ama istda yaşıyorum.askerlik şubesinin arkasında evimiz orhaniye mahalleliyiz
şiir gibi oldu yaw

vayy toprağım hoşgeldin sefalar getirdin
anlat bakalım kendini evli misin bekar mı
inegöle ne sıklıkla geliyosun

geçen yaz temmuz ayında inegöldeydim çalıştığım için izinlerde geliyorum.bekarım.88'liyim yarışmaya istanbuldan katılıorum arkadaşlara başarılar diliorum

İnegöllü kızlar nerelere kayboldunuz bakayımmm :)))

Çok severim inegölü hatta Bursadan daha çok. Halamlar 15 yıldır falan orda otururlar. her yaz kafadan bir ayımı orda geçirirdim üniye gidene kadar. Önceleri merkezdelerdi, sonra alanyurta tasındılar.

Kuğulu parka gider mangal yapardık, o yasaklanınca çay içer olduk. Sonra da kültürpark acıldı zaten. Akşamları gidip iki dk nefes alırdık.

Özledim vallahi :)

vayy halanlarla komşuyuz o zaman bizde orda oturuyoruz

burda ilk başlarda yazan peri_kry arkadaşımında nikahı var ilk burda tanıştık sonra facebookta başka sitede muhabbetimizi arttırdık canım bneim yarında evleniyor

keşke sizde burda olsaydınız sizinlede muhabbetimiz netle sınırlı kalmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…