Merhaba ben üniversite ögrencisiyim ve bursa ihtiyacım var. devlete başvurdum kredi verdi(geri ödemeli). bankalar fln da vermiyor. gerekçeleri ise babamın devlette çalışıyor olması. maaşına bakıyorlar ve baban seni okutabilir diyorlar. ama benim liseye giden bir kardeşim ve henüz 2 yaşında olan bir başka kardeşim daha var. burs başvurularında onları kimsenin sordugu bile yok. sanki onlara babam bakmıyor. iç mimarlık bölümünde okuyorum ve bölümüm tahmin edemeyeceginiz kadar masraflı bir bölüm.yaşadıgım şehrin dışında okumaksa cabası. buraya yazmamdaki amacım ise belki içinizde bir ögrenciye burs vermek isteyipte o ögrenciyi bulamayan vardır.BELKİ ARADIĞINIZ ÖĞRENCİ BENİMDİR....
Canım ben de üniversiteye başlicam bu yıl, burslara bakmaya başladım. Fazla bir bilgim yok ama özel bursları denedin mi hiç? Benim abim bi tekstil şirketinden almıştı. Tam olarak emin değilim ama birçok holding vs.nin böyle bursları olması lazım.
Evet onları da araştırdım. Ama başvuramadım hiç birine. Geçen sene geç kalmıştım baş vurularina. Bu sene başvurmak istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum.