Bursa hamile anneler doktor tavsiyesi

Lvnya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
67
46
34
Arkadaslar merhaba bursada doktor ve hastane tavsiyesi verebilecek var mı ? Hangi hastanenin neyinden memnunsunuz ?

Merhaba, yorumlarda Barış Korkmaz ın tavsiyelerini okudum, giden varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Ben iki doğum yaptım Bursa'da ve iki doktorumdan da memnun kalmadım.. İlgili mi, merhametli mi ulaşılabiliyor mu? Herkes olumlu yorumlar yapmış ama son zamanlarda giden, bilen biri var mı kızlar? Bana özelden de yazabilirsiniz, olumsuz bir yorum olmazsa kendisine gitmeyi düşünüyorum

Memnun kalmadıgınız doltorları özelden yazar mısınız

Natal klinik Ahmet Yilmaz 2 dogumumu da onda yaptim cok memnunum zaten bende cok arastirarak gittim suanda da ona gidiyorum cihaz kalitesi super

Natal klinik Ahmet Yilmaz 2 dogumumu da onda yaptim cok memnunum zaten bende cok arastirarak gittim suanda da ona gidiyorum cihaz kalitesi super
Ben hastane olmayınca tereddüt ediyorum . Acil bir müdahale vb durumda nasıl oluyor hangi hastane de Doğum yaptırıyor Bilgi verebilir misiniz ?

Ben hastane olmayınca tereddüt ediyorum . Acil bir müdahale vb durumda nasıl oluyor hangi hastane de Doğum yaptırıyor Bilgi verebilir misiniz ?
Ben medicalparkta yaptim 2 dogumumu da simdi medicana jimer acibadem ve pembe mavi ile anlasmasi varmis acil bir durumda cok kolay ulasabiliceginiz bir doktor hastaneye yonlendirip hemen geliyor ben oglumda 26. Haftada sancim baslamisti gece gunduz demeden aradik ulastik hastane de yattim cok memnun kaldim kendisinden cok guveniyorum biraz arastirsaniz ismi cok duyulmustur ben de arastirip bulmustum hatta su an ayrintili ultrason icin doktorlar Ahmet beye yonlendiriyormus gebelerini ayni zamanda da riskli gebelik uzmani kendisi

Çok teşekkürler

Medicalpark nasıldı?

Emre uysal çok iyi bi dr. Fsm de kendi muayenehnesi var. Benim şki kuzenim ve buradan arkadaş gitti geçen yıl esentepede iken çi. Çokk çokk memnundular. Tekrar bi hamileliğim olursa bense ona gitmeyi düşünüyorum. İ itenilen hastNeye geliyor sanıırım. Benim kuzenler pembemavide doğum yPtı. Bende orada yaptım hastaneden çok memnun kaldım.

Ben bir kaç ay önce medicanada doğum yaptım. çok memnunum, hastanede çok iyiydi ebelerde. doktorum Okan Özdendi. Oda hamilelik süresince çok sabırlı, anlayışlı ilgiliydi. ikinci çocuk için de ona giderim diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…