Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Memnun kalmadıgınız doltorları özelden yazar mısınızMerhaba, yorumlarda Barış Korkmaz ın tavsiyelerini okudum, giden varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Ben iki doğum yaptım Bursa'da ve iki doktorumdan da memnun kalmadım.. İlgili mi, merhametli mi ulaşılabiliyor mu? Herkes olumlu yorumlar yapmış ama son zamanlarda giden, bilen biri var mı kızlar? Bana özelden de yazabilirsiniz, olumsuz bir yorum olmazsa kendisine gitmeyi düşünüyorum
Ben hastane olmayınca tereddüt ediyorum . Acil bir müdahale vb durumda nasıl oluyor hangi hastane de Doğum yaptırıyor Bilgi verebilir misiniz ?Natal klinik Ahmet Yilmaz 2 dogumumu da onda yaptim cok memnunum zaten bende cok arastirarak gittim suanda da ona gidiyorum cihaz kalitesi super
Ben medicalparkta yaptim 2 dogumumu da simdi medicana jimer acibadem ve pembe mavi ile anlasmasi varmis acil bir durumda cok kolay ulasabiliceginiz bir doktor hastaneye yonlendirip hemen geliyor ben oglumda 26. Haftada sancim baslamisti gece gunduz demeden aradik ulastik hastane de yattim cok memnun kaldim kendisinden cok guveniyorum biraz arastirsaniz ismi cok duyulmustur ben de arastirip bulmustum hatta su an ayrintili ultrason icin doktorlar Ahmet beye yonlendiriyormus gebelerini ayni zamanda da riskli gebelik uzmani kendisiBen hastane olmayınca tereddüt ediyorum . Acil bir müdahale vb durumda nasıl oluyor hangi hastane de Doğum yaptırıyor Bilgi verebilir misiniz ?
Çok teşekkürlerBen medicalparkta yaptim 2 dogumumu da simdi medicana jimer acibadem ve pembe mavi ile anlasmasi varmis acil bir durumda cok kolay ulasabiliceginiz bir doktor hastaneye yonlendirip hemen geliyor ben oglumda 26. Haftada sancim baslamisti gece gunduz demeden aradik ulastik hastane de yattim cok memnun kaldim kendisinden cok guveniyorum biraz arastirsaniz ismi cok duyulmustur ben de arastirip bulmustum hatta su an ayrintili ultrason icin doktorlar Ahmet beye yonlendiriyormus gebelerini ayni zamanda da riskli gebelik uzmani kendisi
Medicalpark nasıldı?Ben medicalparkta yaptim 2 dogumumu da simdi medicana jimer acibadem ve pembe mavi ile anlasmasi varmis acil bir durumda cok kolay ulasabiliceginiz bir doktor hastaneye yonlendirip hemen geliyor ben oglumda 26. Haftada sancim baslamisti gece gunduz demeden aradik ulastik hastane de yattim cok memnun kaldim kendisinden cok guveniyorum biraz arastirsaniz ismi cok duyulmustur ben de arastirip bulmustum hatta su an ayrintili ultrason icin doktorlar Ahmet beye yonlendiriyormus gebelerini ayni zamanda da riskli gebelik uzmani kendisi