Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende gelinliğimi ahu alnıpaka diktirmiştim çok tatlı bir bayan tavsiye ederim
bn gulnur moda evıne sıparıs verdım nedense o kadına karsı guven var ıcımde hayırlısıyla aksılıksız dıkılır ıns. kırcıcegıne de gıttım ama ılgı alaka dan memnun kalmadım. bu arada aysıradan almamanızı tavsıye ederım. bn nısanlıgımı ark gelınlıgını ordan aldı. bn eve gelınce nısanlıgın arkasında ufak bı hata gordum goturdum. bızı ılgılendırmıyo burdan cıkmadan once fark etmenız gerekıyodu dedıler. ark da gelınlıgıme gupur kol dıktırdı gelınlıgınız hazır dedıler gıttı kol yapılmamıs yanında uyduruktan kol dıkıverdıler ve butun gece dustu cok cırkın gorundu sankı buyuk gelıyomus emanet gelınlık gıymıs gıbıydı. aklınızda bulunsun
canım ne kadara diktirdin ? ben kapalıyım bir de yine de ahu alnıparkı mı önerirsiniz
bana da nedense gülnur modaevi inanılmaz güven verdi. aynı şekilde kırçiçeği ne alışamadım kendilerine çok lüks hava vermişler ve davranışları ad o şekilde ama ürünler aynı oranda mükemmel değil maalesef ve davranışlarından hoşlanmadığım için 1-2 gelinlik denedikten sonra kaçarak uzaklaştım oradan:)bir de nurten modaevi var gülnurun kaşısında orası da ilgili alakalı ama kapalı modeller için gülnur daha başarılı olur gibime geliyor.
kır cıcegınde elımdekı modelı gosterdım sankı elelrınde kalan gelınlıklerı satmaya calsıır gıbı bunu dene daha gusel bılmem ne be kadaın ben kendımce guselını bulmusum bana bısı begendırmene gerek yok kı. ıste bu sebepten kactım bnde ordan. nurten dedıgın su aysıranın yanındakı mı eger orasıyla hafta snu ark orasının ıyı dıkmedıgını sölemıstı bn hıc bır fıkre sahıp degılım sadece duyumlarımı soyluyorum. bn gelınlıgımde sunu ıstıyorum bunu ıstıyorum dıye saydım gulnur hıc yapamam demedı herseyı gonlume yatıra yatıra anlattı anlastık. hersey dahıl fıyat verdı oda guseldı daha sonrasında yok cıcek parası yok duvak parası yok kese parası dıye bır suru para ıstemıcek.
gelınlıgımın modelı de bu
Eki Görüntüle 393248
evet aysiranın yanındaki ben 1-2 model denedim ilgililerdi ama açıkçası çok fazla istediğim tarzda modelleri yoktu ellerinde.ben ilk gülnura girdim ilk denediğim gelinliği aldım.biraz oldu bittiye geldi aslında çok detaylı inceleyemedim ben çok beğendim hatta buraya konu da açmıştım ama arkadaşlar pek beğenmedi o yüzden konuyu kapattırdım:)aynen biz de herşey dahil anlaştık ama inan konuya hiç hakim olmadığım için şuan duvak falan nasıl olucak bilmiyorum.bursaya gittiğim ilk fırsatta gidip konuşacağım:)
seninki de çok sade ve çok şıkmış.
tesekkur ederım senın modelını de cok merak ettım rıca etsem paylasır mısın
kızlar gülnur moda evinden memnun kalmışsınız bana yerini taif eder misiniz bende bakmak isityorum dediğiniz gibi güven çok önemli istediğimiz gibi yapılması da.
nalbantoğlunda aysiranın karşısında canım gülnnur modaevi..ben de pek bursayı biliyorum bilen arkadaşlar daha iyi anlatır sanırım:)