BURSA GELİNLERİ NERDESİNİZ?

Ebruli8991

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
87
Puanlar
18
Selamlar arkadaşlar. Daha önceden Bursa gelinleri adlı post açılmıştı ama bulamadım. Var mı benim gibi Bursa gelini. Nerelerdesinizzz? :)

Yıldırımda oturuyorum yine Yıldırımda olacağım canım kısmetse hayırlı olsun :) sen neresindesin? :)

Cümlemizinkini Allah hayırlı etsin canım ;)
Ben Bursaya biraz yabancıyım ne nişanlım ne ben çok bilmiyoruz. Nilüfer beşevler de oturucaz büyük ihtimal. Nişanlım orda çalışıyor. Benim de tanıdık olarak bir tek dayım var Bursa da. Ama mutluyum sevdiğim şehir çünkü orası. :)Sen Bursalı mısın canım

Cümlemizinkini Allah hayırlı etsin canım :KK66:
Ben Bursaya biraz yabancıyım ne nişanlım ne ben çok bilmiyoruz. Nilüfer beşevler de oturucaz büyük ihtimal. Nişanlım orda çalışıyor. Benim de tanıdık olarak bir tek dayım var Bursa da. Ama mutluyum sevdiğim şehir çünkü orası. :)Sen Bursalı mısın canım
amiin, evet Bursalıyım canım doğma büyüme :) Bursa çok güzeldir :) ilçeler farklı evet :) şuan burda mısın düğün için mi geleceksin yani Bursaya mı gelin geleceksinn :)

amiin, evet Bursalıyım canım doğma büyüme :) Bursa çok güzeldir :) ilçeler farklı evet :) şuan burda mısın düğün için mi geleceksin yani Bursaya mı gelin geleceksinn :)

Şuan İstanbuldayım canım İstanbul da yaşıyoruz biz. Bursaya gelin gelicem inşallah. Senin de az kalmış düğüne heyecan var mı ;)

Şuan İstanbuldayım canım İstanbul da yaşıyoruz biz. Bursaya gelin gelicem inşallah. Senin de az kalmış düğüne heyecan var mı :KK66:
İnşallah canım benim, evet az kaldıı :) heyecan olmaz mııı hiç :) şimdi ev yerleştirme derdindeyiz boya bitmek üzere sonra temizlik çeyiz gelecek mobilyalar beyaz eşyalaar vs :)) koşturmaca :)

İnşallah canım benim, evet az kaldıı :) heyecan olmaz mııı hiç :) şimdi ev yerleştirme derdindeyiz boya bitmek üzere sonra temizlik çeyiz gelecek mobilyalar beyaz eşyalaar vs :)) koşturmaca :)

Ayy evet. Allah kolaylık versin inşallah. Bursa da kiralar çok pahalı geldi bana ama yaa :( Neden öyle acabaa. Ben daha çeyizimi tamamlama aşamasındayım. Sen baya yol katetmişsin. Mobilyaları ibegölden mi aldın canım. :)

Ayy evet. Allah kolaylık versin inşallah. Bursa da kiralar çok pahalı geldi bana ama yaa :KK43: Neden öyle acabaa. Ben daha çeyizimi tamamlama aşamasındayım. Sen baya yol katetmişsin. Mobilyaları ibegölden mi aldın canım. :)
yok canım İnegölden almadım burda mobilyacıdan aldım.. Çeyiz benim bile bitmedi canım daha ufak ufak çıkıyor sürekli bitmedi gitti :)) Nilüfer pahalı canım ya semt semt değişiyor ama genelde de çok çok uygun değil maleesef

yok canım İnegölden almadım burda mobilyacıdan aldım.. Çeyiz benim bile bitmedi canım daha ufak ufak çıkıyor sürekli bitmedi gitti :)) Nilüfer pahalı canım ya semt semt değişiyor ama genelde de çok çok uygun değil maleesef

Evet öyleymiş artık hayırlısı. Evet ufak şeyler bitmiyo zaten ;) Hayırlısı ile yuvamızı kurarız inşallah :KK200:

Back