• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bursa Fomara'da bakıcı arıyoruz..

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

nazzb

casablanca
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
231
1
118
9 aylık oğlum için;çocuk sevgisiyle dolu olan,dinamik,bilgili,temiz 35-45 yaş arası bakıcı arıyoruz.
ilgilenen kişilerle iletişime geçmek istiyorum.

konuyla ilgilenen kişilerle görüşmek iştiyorum.bursalı arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz kişiler yok mu?

47 yaşındayım,daha önce de çocuk baktım.arzu ederseniz sizinle görüşebilirim.telefon numaranızı verebilirseniz iletişime geçmemiz daha kolay olur.

merhaba,bursada nerede oturuyorsunuz?fomaraya yakın veya tek araçla gelinebilecek bir yer mi?baktığınız aileler referansınız olabilirmi?
ve yarım gün yani 12-6 saatleri size uyarsa görüşebiliriz.

muradiyede oturuyorum,tek araçla gelebilirim.saatler gayet uygun.daha önce baktığım ailenin saatleriyle uyuşamadığı için bıraktım.

merhaba kulvar,birkaç sorum olacak,sizi tanımak için.en azından uymayan durumlarımız varsa şuan belirlemiş oluruz.
evlimisiniz,çocuklarınız varmı?ve daha önce kaç yaşında çocuklara baktınız?bursalımısınız?

muradiyede kardeşim oturdu ve birkaç arkadaşım var oturan,belki de sizi tanıyorlardır.muradiyenin neresinde oturuyorsunuz.bana telefon numaranızı verirseniz sizinle iletişime geçmek isterim.

şu ana kadar 100 mesaj yollamadığım için size özel mesaj yollayamıyorum eğer siz ev telefonunuzu verebilirseniz size ulaşabilirim

şu ana kadar 100 mesaj yollamadığım için size özel mesaj yollayamıyorum eğer siz ev telefonunuzu verebilirseniz size ulaşabilirim

ev telefonum yok,benim hattımda da şuan sorun var.size eşimin numarasını vericem,bu akşam çağrı yaparsanız bu numaraya,biz sizi ararız.mesaj olarak numarayı yolluyorum,mesaj kutunuza bakınız.

telefon numaramızı özel mesaj olarak size yolladım,aldıysanız cevap yazınız ve bilgi veriniz.

eger hala bakıcı aruyorsanız ben bu anlasırsak bakabilirim.

merhaba,diğer konu başlığımda da yazdım.evet ,hala bakıcı aramaktayım,görüşmelerim hala devam etmektedir.kendinizi tanıtırmısınız.nerelisiniz,nerede oturmaktasınız,daha önce bebek baktınızmı,yaşınız kaç..çalışma saatleri yarım gün olacaktır yani 12-6 arası.cevaplarsanız sevinirim.

Back