- 9 Ağustos 2021
- 423
- 114
- 53
merhaba, endometriozis olduğunu nasıl anladın, yani ne durumda öğrendin ?Merhaba arkadaşlar tüp bebek sürecine başlamayı düşünüyorum endometriozis hastasıyım bu hiç gebeliğin olmadı Bursa Eurofertilde tüp bebek yaptıranlar ya da benim gibi endometriozis hastası olup tüp bebek süreci yaşayanlar bilgi paylaşımı yapabilirler mi
Amin camım inşallah dualarım seninle
Reglden sonra ara kanamalarım olmaya başlayınca endişelenip doktora gidince öğrendim onun dışında bulantılarım oluyordun özellikle regl döneminde artan bende sadece bu şekilde belirti gösterdi şimdi ara kanamalarım olmuyor kist için hiç operasyon veya ilaç tedavisi de başlamadı gittiğim doktorlar ama yıllardır çocuk sahibi olamadığı. İçin tüp bebek başlayacağızmerhaba, endometriozis olduğunu nasıl anladın, yani ne durumda öğrendin ?
benimde aynı çünkü
anladım.. bende hamile kalamayınca bi kaç doktor gittim. hepsi infertelite dedi. bi sebep yokmuş yani. sonra bi dr demişti böyle böyle diye. o kadar şaşırdım ki. regl de sancım çok oluyor ve karnımda zaman zaman şişlik. ben normal diye düşünüyordum. herkes gibi. bende hiç kanama olmadı.Reglden sonra ara kanamalarım olmaya başlayınca endişelenip doktora gidince öğrendim onun dışında bulantılarım oluyordun özellikle regl döneminde artan bende sadece bu şekilde belirti gösterdi şimdi ara kanamalarım olmuyor kist için hiç operasyon veya ilaç tedavisi de başlamadı gittiğim doktorlar ama yıllardır çocuk sahibi olamadığı. İçin tüp bebek başlayacağız
Bazı insanlar çok şanslı kistleri olduğunun farkına varmadan hamile kalabiliyor ama bizler ikinci gruptayız umarım çok yıpranmadan çok zorlanmadan evlat sahibi oluruz en kısa zamandaanladım.. bende hamile kalamayınca bi kaç doktor gittim. hepsi infertelite dedi. bi sebep yokmuş yani. sonra bi dr demişti böyle böyle diye. o kadar şaşırdım ki. regl de sancım çok oluyor ve karnımda zaman zaman şişlik. ben normal diye düşünüyordum. herkes gibi. bende hiç kanama olmadı.
tüp bebek ne zaman başlayacaksın ?
hakkımızda hayırlısı olsun.. Rabbim en kısa zamanda bizi de diğer tüm isteyenlere de nasip etsin.şu an reglim bi aksilik olmazsa önümüzdeki ay başlayacağız tüp bebek sürecine öncesinde 2 yıl boyunca Üni hastanesine gittim iki aşılama yapıldı ama negatif oldu doktorlar ve personeller çok özensizdi bi noktadan sonra artık dayanamayıp eurofertil tüp bebek merkezi ile görüşmeye gittim doktor içime sindi çok güzel ve detaylıca anlattı yaşanabilecek süreçleri hatta açıkça kist rahminizi tahrip ettiyse önce rahminize işlem uygulayıp öyle başlarız yani sizin süreciniz normalden biraz daha uzun olabilir dedi şu am hem çok panik halindeyim hem çok heyecanlıyım hemde endişeliyim neler bekliyor beni diye
Merhaba nasılsın tedaviye başladın mı nasıl gidiyor bi aksilik olmazsa çarşamba günü başlayacağım bendeBende yeni başlayacağım eurofertilde tüp bebek sürecine regliyi bekliyorum
İyiyim canım biraz ağrım var adet sancısı gibi opu oldum bugünMerhaba nasılsın tedaviye başladın mı nasıl gidiyor bi aksilik olmazsa çarşamba günü başlayacağım bende
Geçmiş olsun canım kaç yumurta toplandı inşallah çok kaliteli ve sağlıklı embriyoların olurİyiyim canım biraz ağrım var adet sancısı gibi opu oldum bugün
6 yumurta toplandı inşallah canımGeçmiş olsun canım kaç yumurta toplandı inşallah çok kaliteli ve sağlıklı embriyoların olur
Hepsi sağlıklı bebişler olsun inşallah6 yumurta toplandı inşallah canım
Amin kuzumHepsi sağlıklı bebişler olsun inşallah
Selam canım nasılsın umarım ağrıların geçmiştir ve çok daha iyisindir. Dün tedaviye başlamak için Gerçek beye muayeneye geldim iki tane yumurtalık kisti oluşmuş tedavim ertelendi ve estrofem verdi kistleri küçültmek için duruma göre kistin içini de boşaltabiliriz dedi şeninde benzer bi sürecin olmuştu sana ilaç vermiş miydi kuzumAmin kuzum
merhaba , dilerim tüp bebek süreciniz çok güzel geçer. reglinizin kaçıncı günü opu oldunuz pekiİyiyim canım biraz ağrım var adet sancısı gibi opu oldum bugün
Merhaba, tedaviniz nasıl oldu ? Transfer oldunuz mu ?14.gün aşkım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?