- 3 Eylül 2022
- 238
- 85
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yeni başlayacağım eurofertilde tüp bebek sürecine regliyi bekliyorumMerhaba arkadaşlar tüp bebek sürecine başlamayı düşünüyorum endometriozis hastasıyım bu hiç gebeliğin olmadı Bursa Eurofertilde tüp bebek yaptıranlar ya da benim gibi endometriozis hastası olup tüp bebek süreci yaşayanlar bilgi paylaşımı yapabilirler mi
Doktor gayet ilgili her ayrıntısıyla ilgileniyor benim kistim vardı diye ertelendi yoksa şimdiye çoktan tedavim bitmişti transfer olmuştum. Ben doktordan memnunum oradaki çalışanlardan da Bursa’da yaşıyorum canım benBursa’da mı yaşıyorsunuz doktor içinize sindi mi ne düşünüyorsunuz
Kist kendiliğinden yok olunca ameliyat olmama gerek kalmadı inşallah ay sonunda başlayacağım iğnelereDoktor gayet ilgili her ayrıntısıyla ilgileniyor benim kistim vardı diye ertelendi yoksa şimdiye çoktan tedavim bitmişti transfer olmuştum. Ben doktordan memnunum oradaki çalışanlardan da Bursa’da yaşıyorum canım ben
İnşallah canım banada ameliyat denmişti fakat mucize gibi çok şükür rabbime 1 ay sonra kontrole gittiğimde kaybolduğunu gördük gerek kalmadı. Sabahları aç karnına bir bardak süt kaynatıp zerdeçal ekleyip içtim ben bir faydası olur belki dene derimBende de kist var ama geçmiyor benimki il dışından gelip gideceğim bende kısmet olursa inşallah çok araştıramadım ama genel olarak Gerçek beyden memnun kaldım inşallah en kısa sürede çocuk sahibi oluruz
4 cm kistin boyuKaç mm kistin
Benim iyi huyluydu o şekilde bir kist değildi canım yumurtam çatlayamadığı için kiste dönüşmüştüdenerim tabii ne kisti vardı sizde
Dediğimi dene derim bi canım4 cm kistin boyu
Ayy yeter ki bi şeyler şifa olsun denerim tabiiDediğimi dene derim bi canım
Evet kuzum bana annem söylemişti deme bak bi dahaki adet gününe kadar kalmayacak bit şeyin demişti inanmadım ama 2 hafta boyunca da içtim 1 bardak sütü kaynatıp içtim zerdeçal katıpAnladım canım süt ve zerdeçal kullanırken paket süt mü aldınız
Dene kuzum inşallah şifa olur geçer senindeAyy yeter ki bi şeyler şifa olsun denerim tabii
1 tatlı kaşığı ekledim ben göz kararı kuzumbende deneyeyim inşallah bana da şifa olur bir bardak süte ne kadar zerdeçal ekledin
Amin camım inşallah dualarım seninleRabbim bizleri darda ve zorda bırakmasın bilgi verdiğin ve yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim yarından itibaren bende başlayacağım süt ve zerdeçal içmeye