• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bursa dörtçelik çocukhastanesinde rotavirüs aşısı

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

firuze-1524

Bal kız & Bal oğlan
Kayıtlı Üye
30 Mart 2008
7.686
12
358
Bursa
günaydın hanımlar
3 aylık bir kızım var,rotavürüs şısını yaptırıcaz
Bursa dörtçelik çocuk hastanesine gidelim diyorum ama ordayapıyorlar mı acaba?
yaptıran var mı?bir de fiyatı konusunda bilgilendiriseniz sevinirima.s.

cnm bebekler 2-3 aylıkken ilk dozu yapılıyor
özel bir aşı devlet karşılamıyor
ağıza damla şeklinde veriliyor
bebeklerde ishal ölümlerine karşı yapılıyor

hmm anladım canım sana dr mu yaptır dedi bize öyle bişiy önermedi dr umuz ondan bilmiyorum ben... sen neresinde oturuyosun bursada 2 adet dört çelik hastanesi var çekirgemi diğerimi?

Anneler durumunuz varsa sakın bu aşıyı ihmal etmeyin.
Benim kızım yakalandı hem çocuğum mahfoldu, hem ben.
Allahtan 1 haftada atlattık ama o 1 hafta resmen kabustu.

kızlar bu konu daha öncede bir çok kez paylaşıldı okumadınız sanırım ben yaptırdım geçen ay ilk dozunu bu ayda ikinci dozu yaptıracağım ihmal edilmemesi gereken bir aşı aşının adı rotarix eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırabilirsiniz zaten ağızdan damlatılarak verilen bir aşı tek dozunun fiyatı 145 tl bilginiz olsun devlet karşılamıoo banada doktorum önermişti yaptırın bence önemli bir aşı bence :ecrin_bebek:

hmm anladım canım sana dr mu yaptır dedi bize öyle bişiy önermedi dr umuz ondan bilmiyorum ben... sen neresinde oturuyosun bursada 2 adet dört çelik hastanesi var çekirgemi diğerimi?
cnm dr.umuz yaptırın dedi,faretmez cnm,çocuk hastanesi olsun da
Anneler durumunuz varsa sakın bu aşıyı ihmal etmeyin.
Benim kızım yakalandı hem çocuğum mahfoldu, hem ben.
Allahtan 1 haftada atlattık ama o 1 hafta resmen kabustu.
ihmal etmiycez zaten cnm

kızlar bu konu daha öncede bir çok kez paylaşıldı okumadınız sanırım ben yaptırdım geçen ay ilk dozunu bu ayda ikinci dozu yaptıracağım ihmal edilmemesi gereken bir aşı aşının adı rotarix eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırabilirsiniz zaten ağızdan damlatılarak verilen bir aşı tek dozunun fiyatı 145 tl bilginiz olsun devlet karşılamıoo banada doktorum önermişti yaptırın bence önemli bir aşı bence :ecrin_bebek:

canım o yaıları çoook okudum
ama sen benim açtığım başlığı okumadın galiba
özelliklesordum
ama neyse
devletin karşılamadığını zaten biliyorum
ücretli olarak yapıyorlar ama
sen bunu bilmiyorsun sanırım

neyse konuyu kapatıyorum
eczeneden alıp yaptırdım ben 143 TL ye

yardımcı olmadığınız için de çok sağolun
bugünün yarını da var unutmayın

pardon ama ben aşının fiyatını ve önemini belirtmek için cevapladım siz hastahane sormuşsunuz bunuda anladım ama ben malesef bursada oturmuyorum izmirdeyim bu konuda yardımcı olmak isterdim ama bilmiyorum sadece dediğim gibi fiyat sormuşsunuz bende sööleyim dedim hatamı ettim acaba niye kızdınız anlamadım mirmirmirmir

bizim doktorumuzda önermedi aşıyı yeni denen bi aşı bağırsak düğümlenmesi yapabiliyomuş ileride dedi ben yaptırmadım kafam çok karıştı kapıp kaptırmamak konusnda inş bişe olmaz

Back