- 27 Eylül 2021
- 201
- 137
- 33
- 33
- Konu Sahibi HurremSultaan
Merhaba; ben endometrosiz hastasıyım kendimi bildim bileli ağır sancılı regl dönemim var. Sol yumurtalıklarım da 2 adet kistim var. Sağ temiz. Ahm değerim 2 sene önce 0,80’di ozamanlar evli değildim psikolojim bozulduğu için bir daha baktırmadım. Şimdiye gelince 7 aydır evliyim hiç korunmadım tabi hamile de kalamadım.. şuan yurtdışındayım zamanım kısıtlı kasım da Türkiye geleceğim. Bursa için hangi doktoru önerirsiniz? Acaba direk tüp bebeğe mi gitsem? Yoksa rahim flimi mi? Yani olmama sebebi belli ama iyi bir doktor arıyorum kime gitmeliyim?
Bu süreçleri inanın bilmiyorum nasıl bir yol izlemem gerekiyor öncelikle? Ameliyat konusuna gelince hıcbır zaman ameliyat olmayı düşünmedim çünkü doktorların net olmaması rezervimin daha düşük olabileceği ve ne zaman evleneceğim belli olmadığı için her zaman hap vb geçiştirdim. Biraz da hastalık psikolojisi beni çok yıprattı her zaman ağrılar sebebi ile ve doktorlara guvenemedıgım ıcın yumurtalıklarımı kaybetme korkusunla yaşadım bilmiyorum iyi mi yaptım. Ama bebiş istediğim için işler değişti tabi.. Bursa için iyi bir doktor önerir misiniz?
Herkese geçmiş olsun der teşekkür ederim
Bu süreçleri inanın bilmiyorum nasıl bir yol izlemem gerekiyor öncelikle? Ameliyat konusuna gelince hıcbır zaman ameliyat olmayı düşünmedim çünkü doktorların net olmaması rezervimin daha düşük olabileceği ve ne zaman evleneceğim belli olmadığı için her zaman hap vb geçiştirdim. Biraz da hastalık psikolojisi beni çok yıprattı her zaman ağrılar sebebi ile ve doktorlara guvenemedıgım ıcın yumurtalıklarımı kaybetme korkusunla yaşadım bilmiyorum iyi mi yaptım. Ama bebiş istediğim için işler değişti tabi.. Bursa için iyi bir doktor önerir misiniz?
Herkese geçmiş olsun der teşekkür ederim