• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bursa doktor önerileriniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
özel bakıyorsanız sühendan benderli var doruk hastahanesinde , Yuliya doster var ama şuan hangi hastahanede bilmiyorum , gülcan satır var özel muayenehanesi ama doğum yaptırıyormu bilmiyorum

özel bakıyorsanız sühendan benderli var doruk hastahanesinde , Yuliya doster var ama şuan hangi hastahanede bilmiyorum , gülcan satır var özel muayenehanesi ama doğum yaptırıyormu bilmiyorum
Sühendan hanımı biliyorum fakat hiç randevu bulamadım her aradığımda doluydu Gülcan satırı araştıracağım teşekkür ederim cevabınız için

Devl
Sühendan hanımı biliyorum fakat hiç randevu bulamadım her aradığımda doluydu Gülcan satırı araştıracağım teşekkür ederim cevabınız için

Rica ederim gülcan hanım çok tatlıdır ve bilgi sahibi birisi inşallah doğum yaptırıyordur. Mudanya yolunda bağlarbaşı tarafı hemen yol üstünde mediloft binaları var onların yan binası geçen sene muayene 200₺ di bu sene bilmiyorum.

Sühendam hanım yılların doktoru olduğu için doğrudur yer bulamamak. İnşallah iyi bir doktorla karşılaşırsınız.

Back