bursa dan ev almaya niyetliyiz. Önerebileceğiniz muhitler??ya da kesinlikle önermedikleriniz???fikir

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
arkadaşlar maksimum 200.000 e kadar-en fazla 5 yaşında -100 m2 üstü -ulaşımı rahat (metro olması şart değil )- nilüfer Osmangazi- yıldırım çevresinde ev arıyoruz. tabi sahibinden ya da inşaaat firmasından olsa keşke...zaten nasipse taşınma temmuzda olacak..
diğer tercihler bilinen şeyler arakat ve site içi olsa süper olurdu dublex de olur ama emin değiliz ısınmadan dolayı..hayırlısı..:)

Bulabilirseniz o fiyatlara Kismettir bu işler bence ılk tercihiniz nilüfer olsun .ama bulamazsanız millet mahallesine cok guzel siteler yapılmış oldukça guzellesmis gidip gormenizi tavsiye ederim.rabbim sağlıkla oturmayı nasip etsin sevdiklerinizle Ins

Amin.Allah razi olsun canim

Yıldırım Osmangazi için fikriniz nedir??
Acik soylemek gerekirse ıki ilceninde cogu yerine suriyeliler yerleşmiş .ben tercih etmezdim onların olduğu yerleri ,cunku bazıları ciddi rahatsızlık vermeye başlamış yerli halka .insan ayırmak degil sakin yanlis anlaşılmasın sadece kotu olaylar duydum o yüzden endişeleniyorum .

Canim biz daire satiyoruz muteahhit firmayiz.osmangazi demirtasta evlerimiz.dilersen dizaynyapiemlakinsaat.com yada numara istersen verebilirim 0531 8959346. 0532 405 34 29dublex fiytlatimizda gayet uygun ve ulasima pazara okula yakin .istersen arayip detayli bilgi alabilir yada ofisimize gelebilirsiniz demirtas hosgeldiniz yazisini gecince100mt sagda dizayn yapi insaat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…