• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Bursa da uygun fiyata kiralık tesettür kına elbisesi ve bindallı arıyorum..!

gulsaf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2013
264
22
38
34
Kiralık Tesetttür kına elbisesi ve bindallı kiralayabileceğim bildiğiniz bir yer var mıdır hanımlaaar.. :3:

18 EkimdeBursa da kınam olucak 26 Ekımde düğünüm memlekette olucak..senınkıne az kalmıs ben sımdıden acele edıyorum..:1:

Aynen canım az kaldı daha hazırlık yapamadim :) çok eksigim var daha ..benimde kinam burda düğünüm esimin Memleketimde olucak. .

benim ramazan bayramı sonrası ve hiçbir şeyim yok kızlar :D
kaftan düşünüyorum bende nalbantoğluna bakıcam bir aradaşım önerdi.kaliteli bir yer bilen var mı ?

kaftan düşünüyorum bende nalbantoğluna bakıcam bir aradaşım önerdi.kaliteli bir yer bilen var mı ?

Aynen ya benim de daha bişey yok dosdoğru napicaz bilmem canım. . :) kaftan kiralamasi 350 bulur diyorlar

Ben iki yerde de gelinlik giyme taraftarı değilim açıkcası canım..gelinliğin bi özeli var ve o gün eşine gittiğin gün onun gercekten Eşin olduğun gündür..Ayrıca 4 saat için o kadar meziyeti de çekmek istemiyorum düğünüm olacak yer ile Bursa arası 1100 km arkadaslarım gelemeyecek sadece Kına da beraber olucaz gelinlik,nişanlık v bindallı derken benim yaklasık 2 saatım kıyafetle gecicek bu yüzden zaman kıymetli akşamımı güzel geçirmek istiyorum ..:) yoksa ailemde çok istiyo burda gelinlik giyin görsünler bilmem ne diye ama sırf insanlar memnun olsun dıye istemediğim bir seyi yapmak v kendıme ezıyet etmekte hiç mantıklı gelmıyo doğrusu..:)
Ve canım düğünün başka yerde olacağı için gelinlik sonra bindalli giy ben öle yapıcam canım...bende tesetturluyum :)

Şuan bende senin gibiyim bi bilgim yok fakat nalbantoglunda güzel modeller oldugunu bende duymuştum..çıktıgımda göz gezdıreyım..:1:

Back