• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa da tüp bebek yaptıran arkadaşlar acilll

Oh maşallah bende hamile kalırsam cenk beye giderim muhtemelen

inşallah canım ya sende o günleri yaşarsın bu zor süreçleri yaşadığım için biliyorum hiç umudunu kesme olur mu sabırlı ol ve olumsuz insanlardan uzaklaş..ne kadar az insan o kadar kafa rahat oluyor..

Istekli olmucan amaan olursa dicen anca ozaman iste oluo. Nedense:))) hadi bekleriz olumlu cewaplari ha bir de ilkse bu kimseye hc bisi demiosn. Insanlarin beklentileri daha da stres yaratr. 4 ay bitene kdr deme. Tup bebek yapcz ble deme. Erkek de stresli olmamali sonucta spermler onun:) erkegin de dkkat etmesi lazm. Iyisimi ne yorum oku ne nete gir bin dr ile gorus okdr e arkadas ne esin kimseye deme bisi sesszce bekle cnm

Şişştt sessiz olalım tabiki
Kimse bilmiyor zaten tatlım kimsenin ne oldu vs vs sorularını çekemem valla ☺ nerde huzur ben orda ☺☺☺

Kızlara Yumurtalık ta kist var adet kanamasıyla atılmamış benim ki. Dk hapı verdi bi ay sonra yine kontrol var . Kisti atılmaya veya ameliyat olan var mı aramız da

bunlar basit kistlerdir adet kanaması ile geçer . geçmez ise de doğum kontrol hapı ile erir merak etmeyin

Adet in 2. Günü gideceğim muayeneye eğer herşey yolunda ise tüp bebek için iğne tedavisine baslayacagiz

Arkadaşlar ne okursunuz Suat hoca tüp bebekte başarılımı ? Nisa'nın 2. Gününde gidiyorum bana yardım edin ilk denemem olucak

Back