Cenk askalli da cok iidr jimerKızlar Murat Erdemir mi yoksa Suat Hazer mi karar veremiyorum acil desteğe ihtiyacım var
Başladık bakalım canım hayırlısıyla sonuç inşallah iyi olurrCenk askalli da cok iidr jimer
inşallah alırsın canım ben oradan umutsuz ayrılan hiç bir hasta görmedim asistanı Reyhan Hanım'da iyidir hepsi çok ilgili.Başladık bakalım canım hayırlısıyla sonuç inşallah iyi olurr
Him bnm ark gitmisti kocasndan oturu ol.a ihti ali hcyoktu oldu cenk beyle ama ne yontemle kldi blmmirem003 Cenk bey tüp bebeğe bakmıyor. Klomen'den sonuç alamayınca beni Suat Bey'e yönlendirdi. hamile kaldıktan sonra şimdi Cenk Bey'le devam ediyorum. ikisi de gerçekten çok iyiler.
Nie olmuo kk stres de cok önemli bnm icin öle oldu cnku.Allah uzun ve saglikli omur versin ikinizin bebegine de . Amin inşallah. Bana da bi hemşire önermişti Murat beyi. Ama nedense içim rahat etmedi.
Ins:)))Oh maşallah bende hamile kalırsam cenk beye giderim muhtemelen
Canım suat bey çok ayrıntılı anlattı herşeyi stres kesinlikle yok dediiNie olmuo kk stres de cok önemli bnm icin öle oldu cnku.
Iste bnmde denerkn isterkn olmadi hic.ilki kalbi durdudmdi hsmileyim 3ay bitene kdr sewinemiorum.bide dubaideyimuzak..ailemede demedim.ama stres ypmazsan oluo yani cocuk ypmk icin iliskiye grme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?