Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bursa da tüp bebek yaptıran arkadaşlar acilll
- Konu Sahibi Teenwolf
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- tüp bebek tup bebek doktoru
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Aralık 2014
- 117
- 58
- 28
- 40
Murat Erdemir'i duymadım. Arkadaşım Tüp bebekle bende aşılamayla Suat Hazer sayesinde hamile kaldık. Suat Hazer ilgili ve açıkça izlemen gereken yolu sana anlatıyor. Hiçbir zaman şüpheyle yanından ayrılmadım aklımda sormam gerekenleri ben sormadan anlayabilecek dille anlatıyor yani çok fazla tıp terimlerini kullanmıyor.
- 20 Aralık 2014
- 117
- 58
- 28
- 40
- 27 Temmuz 2016
- 282
- 88
- 18
- 34
Cenk askalli da cok iidr jimerKızlar Murat Erdemir mi yoksa Suat Hazer mi karar veremiyorum acil desteğe ihtiyacım var
Başladık bakalım canım hayırlısıyla sonuç inşallah iyi olurrCenk askalli da cok iidr jimer
- 20 Aralık 2014
- 117
- 58
- 28
- 40
- 20 Aralık 2014
- 117
- 58
- 28
- 40
inşallah alırsın canım ben oradan umutsuz ayrılan hiç bir hasta görmedim asistanı Reyhan Hanım'da iyidir hepsi çok ilgili.Başladık bakalım canım hayırlısıyla sonuç inşallah iyi olurr
- 27 Temmuz 2016
- 282
- 88
- 18
- 34
Him bnm ark gitmisti kocasndan oturu ol.a ihti ali hcyoktu oldu cenk beyle ama ne yontemle kldi blmmirem003 Cenk bey tüp bebeğe bakmıyor. Klomen'den sonuç alamayınca beni Suat Bey'e yönlendirdi. hamile kaldıktan sonra şimdi Cenk Bey'le devam ediyorum. ikisi de gerçekten çok iyiler.
- 27 Temmuz 2016
- 282
- 88
- 18
- 34
Nie olmuo kk stres de cok önemli bnm icin öle oldu cnku.Allah uzun ve saglikli omur versin ikinizin bebegine de . Amin inşallah. Bana da bi hemşire önermişti Murat beyi. Ama nedense içim rahat etmedi.
- 27 Temmuz 2016
- 282
- 88
- 18
- 34
Ins:)))Oh maşallah bende hamile kalırsam cenk beye giderim muhtemelen
Canım suat bey çok ayrıntılı anlattı herşeyi stres kesinlikle yok dediiNie olmuo kk stres de cok önemli bnm icin öle oldu cnku.
- 20 Aralık 2014
- 117
- 58
- 28
- 40
- 20 Aralık 2014
- 117
- 58
- 28
- 40
Iste bnmde denerkn isterkn olmadi hic.ilki kalbi durdudmdi hsmileyim 3ay bitene kdr sewinemiorum.bide dubaideyimuzak..ailemede demedim.ama stres ypmazsan oluo yani cocuk ypmk icin iliskiye grme
evet stres üzüntü bunlarda etken :)