• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa da tüp bebek yaptıran arkadaşlar acilll

Murat Erdemir'i duymadım. Arkadaşım Tüp bebekle bende aşılamayla Suat Hazer sayesinde hamile kaldık. Suat Hazer ilgili ve açıkça izlemen gereken yolu sana anlatıyor. Hiçbir zaman şüpheyle yanından ayrılmadım aklımda sormam gerekenleri ben sormadan anlayabilecek dille anlatıyor yani çok fazla tıp terimlerini kullanmıyor.

Canım bende Murat beyle başladım tedaviye fakat pek içim rahat etmedi. Bugün Suat beye gittim senin de dediğin gibi çok açıklayıcı ve iç rahatlatıcı bi doktor. Bundan sonra suat beyle devam etmeye karar verdik.

Hayırlısı olsun canım ben Suat beye başladıktan sonra hiç doktor aramadım gerçekten güven veriyor. İnşallah sende istediğini sonucu alırsın.

Allah uzun ve saglikli omur versin ikinizin bebegine de . Amin inşallah. Bana da bi hemşire önermişti Murat beyi. Ama nedense içim rahat etmedi.

irem003 irem003 Cenk bey tüp bebeğe bakmıyor. Klomen'den sonuç alamayınca beni Suat Bey'e yönlendirdi. hamile kaldıktan sonra şimdi Cenk Bey'le devam ediyorum. ikisi de gerçekten çok iyiler.

Arkadaşın sonuç almış sevindim...herkesin farklı sorunları oluyor ben pcos tedavisi gördüm jimerde yumurtalarımda küçük su damlacıkları olduğu için hamile kalamıyordum. Bu süreçte gerçekten sabır önemli onu öğrendim.

Iste bnmde denerkn isterkn olmadi hic.ilki kalbi durdudmdi hsmileyim 3ay bitene kdr sewinemiorum.bide dubaideyimuzak..ailemede demedim.ama stres ypmazsan oluo yani cocuk ypmk icin iliskiye grme

Back