Merhaba kızlar 3 yıldır evliyim ve doğal yollarla hiç gebelik olmadı bu zamana kadar doktora gittiğimizdede sorun çıkmadı sebebsiz kısırlık dendi 2 gün önce doktora gittim ve 4 cm boyutunda miyom olduğunu öğrendim yeni olmuş daha önce yoktu bu yüzden hemen tüp bebeğe karar verdik bahçeçiye gitmeyi düşünüyorum ama fiyat olarak cok pahalı diyorlar bide jimer hastanesinde suat bey varmış onu da burdan öğrendim fiyatlarıyla ilgili bilgisi olan varmıdır ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bursa da tüp bebek fiyatı 2022
- Konu Sahibi xmavigoz
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #bursa #tüpbebekbursa
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Nisan 2021
- 1.222
- 1
- 1.524
- 83
merhaba ben soranüs tüp bebekte tedavi gördüm ocak ayında. ocak başında başladık şubat 1 de hamile olduğumu öğrendim. fakat 2021 fiyatları geçerli idi o zaman şuanki ücretlerini bilmiyorum. şöyle bir artısı olmuştu tedavide kullanılan tüm iğneleri kendileri veriyor ücrete dahil oluyor. ilaç masrafınız olmuyor. birde söyledikleri fiyattan artı olarak hiçbir masraf çıkarmadılar. ben soranüsten önce bahçeci ile görüşmüştüm fakat çok pahalıydı her şeye ayrı ücret istiyorlar ve tedavi süresince hesapta olmayan artı ücretler çıkıyormuş. orada tek doktor var. görüştünüz mü bilmiyorum. ben doktordan da memnun kalmamıştım.
Evet bahçeçiyle geçen sene bi kere görüşmüştüm doktoruda sevmiştim ama fiyat olarak bana biraz fazla geldi o yüzden başka bi merkez mi olsa diye düşündüm soranüs ü ilk defa duydum memnun kaldınız mı ?merhaba ben soranüs tüp bebekte tedavi gördüm ocak ayında. ocak başında başladık şubat 1 de hamile olduğumu öğrendim. fakat 2021 fiyatları geçerli idi o zaman şuanki ücretlerini bilmiyorum. şöyle bir artısı olmuştu tedavide kullanılan tüm iğneleri kendileri veriyor ücrete dahil oluyor. ilaç masrafınız olmuyor. birde söyledikleri fiyattan artı olarak hiçbir masraf çıkarmadılar. ben soranüsten önce bahçeci ile görüşmüştüm fakat çok pahalıydı her şeye ayrı ücret istiyorlar ve tedavi süresince hesapta olmayan artı ücretler çıkıyormuş. orada tek doktor var. görüştünüz mü bilmiyorum. ben doktordan da memnun kalmamıştım.
- 1 Nisan 2021
- 1.222
- 1
- 1.524
- 83
evet benim doktorum ali rıza aydın 31 haftadayım hala daha kendisine devam ediyorum görüşmenizi tavsiye ederimEvet bahçeçiyle geçen sene bi kere görüşmüştüm doktoruda sevmiştim ama fiyat olarak bana biraz fazla geldi o yüzden başka bi merkez mi olsa diye düşündüm soranüs ü ilk defa duydum memnun kaldınız mı ?
Merhaba, ben Prof. Dr Osman Haldun Develioğlu'nda tedavi gördüm. 2017 yılında gördüğüm ilk tedavimde ilk transferde oğluma kavuştum. Şimdi ikinci gebeliğimi yaşıyorum. Arada bir kalp durması yaşadık ama doktorumdan aşırı memnunum. Instagram'da ismini aratıp biraz incelemenizi isterim. Çok bilgili ve kesinlikle gereksiz yere ümit vermez. Bahçeciye göre daha uygun fiyat olarak. Yeri tam bahçeci karşısında. Öncesinde arayarak yada DM göndererek iletişime geçebilirsiniz. Yıllardır bir çok kişiye umut oldu. Darısı başınıza inşallahMerhaba kızlar 3 yıldır evliyim ve doğal yollarla hiç gebelik olmadı bu zamana kadar doktora gittiğimizdede sorun çıkmadı sebebsiz kısırlık dendi 2 gün önce doktora gittim ve 4 cm boyutunda miyom olduğunu öğrendim yeni olmuş daha önce yoktu bu yüzden hemen tüp bebeğe karar verdik bahçeçiye gitmeyi düşünüyorum ama fiyat olarak cok pahalı diyorlar bide jimer hastanesinde suat bey varmış onu da burdan öğrendim fiyatlarıyla ilgili bilgisi olan varmıdır ?
Teşekkür ederim instagramdan buldum yarın bi arar konuşurum suan ki fiyatıyla ilgili bi bilginiz varmı yada telefonda bilgi veriyolarmı bununla ilgiliMerhaba, ben Prof. Dr Osman Haldun Develioğlu'nda tedavi gördüm. 2017 yılında gördüğüm ilk tedavimde ilk transferde oğluma kavuştum. Şimdi ikinci gebeliğimi yaşıyorum. Arada bir kalp durması yaşadık ama doktorumdan aşırı memnunum. Instagram'da ismini aratıp biraz incelemenizi isterim. Çok bilgili ve kesinlikle gereksiz yere ümit vermez. Bahçeciye göre daha uygun fiyat olarak. Yeri tam bahçeci karşısında. Öncesinde arayarak yada DM göndererek iletişime geçebilirsiniz. Yıllardır bir çok kişiye umut oldu. Darısı başınıza inşallah
- 4 Mart 2020
- 691
- 992
- 33
- 33
Pembe mavi Hastanesi İsmail Küçükerdoğan ile de görüşmenizi tavsiye ederimMerhaba kızlar 3 yıldır evliyim ve doğal yollarla hiç gebelik olmadı bu zamana kadar doktora gittiğimizdede sorun çıkmadı sebebsiz kısırlık dendi 2 gün önce doktora gittim ve 4 cm boyutunda miyom olduğunu öğrendim yeni olmuş daha önce yoktu bu yüzden hemen tüp bebeğe karar verdik bahçeçiye gitmeyi düşünüyorum ama fiyat olarak cok pahalı diyorlar bide jimer hastanesinde suat bey varmış onu da burdan öğrendim fiyatlarıyla ilgili bilgisi olan varmıdır ?