revindell SatanistKesenPsikopatCat Üyelik İptali Kayıtlı Üye 8 Ekim 2009 2.428 20 358 18 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi revindell #1 Kizlar ufak bebegim var bana haftalik süpürgemi açip toz alicak banyomu temizlicek ütülerimi yapicak, 2 ayda bir de cam kapimi silecek yani temizlik yükümü alacak bir bayan ariyorum , ankara yolunda namikkemal mah. Oturuyorum..
Kizlar ufak bebegim var bana haftalik süpürgemi açip toz alicak banyomu temizlicek ütülerimi yapicak, 2 ayda bir de cam kapimi silecek yani temizlik yükümü alacak bir bayan ariyorum , ankara yolunda namikkemal mah. Oturuyorum..
F FGA Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2014 4 0 1 Bursa 6 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi revindell #2 İYİ GÜNLER TEMİZLİK İÇİN BAYAN ARIYORUM METROYA YAKIN OTURUYORUM gulertugral@gmail.com dan lütfen bana yazın
İYİ GÜNLER TEMİZLİK İÇİN BAYAN ARIYORUM METROYA YAKIN OTURUYORUM gulertugral@gmail.com dan lütfen bana yazın
B bio_isil Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Şubat 2016 1 0 1 37 14 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi revindell #3 Bursa , şehreküstü metroya yakınım , temizlik için acilen bir bayan arıyorum isik.isil@hotmail.com yada buradan ulaşabilirsiniz.
Bursa , şehreküstü metroya yakınım , temizlik için acilen bir bayan arıyorum isik.isil@hotmail.com yada buradan ulaşabilirsiniz.