Bursa da samimi kadın doğum doktoru önerileri

parkbyull

Başlangıç:104 Güncel :65
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
21.404
32.066
37
ve sevgili hanımlar bu arada hazır bu konuyu açarken çok tavsiye edilen Zİya Çetin beyin nerde hangi hastanede doğum yaptırdığını ve muayenesinin nerde olduğunu söyleyebilirseniz beni çok memnun edersiniz...benim bir kürtajım var ve bu aylarda bebek düşünüyoruz Rabbim nasip ederse ilk gebeliğimdeki cahillikleri yapmak istemiyorum hakkıyla samimiyetle işini yapan kafamda soru işaretleri bırakmayacak benim paniğimi yatıştıracak işinin ehli doktor önerilerinizi bekliyorum..

Cnm ben ziya çetine gidiyorum daha önce polikistik over yüzünden tedavi için gittim gerçekten iyi bi doktor şimdi onun sayesinde hamileym çok şükür yine devam ediyoruz. Ne zaman aklıma bişi takılsa ararım yada randevu almadan bile gittiğim olmuştur hiç geri çevirmez . Gebelikte de ilgili biri parayla pulla işi de yok ilk muayene 100 tl snrasında 50 alıyor. Çekirge doruk hastanesinin 200metre fln altında muaynanesi var bi randevu al git bence. Tek dezavantajı çok yoğun belki o yüzden sıkılırsın ama bebiş için sabırlı olcaz napalım

yoğun olması önemli değil bende kaygı ve panik var bana tahammülü olup beni sakinleştirirse ondan duacı olacağım ziya çetin aklımda canım..

Rentıp Nazmiye Hanımı tavsiye ederim
rentıp selim beye gidiyorum ve bu mesajımın akabinde hamile kaldım zaten çok doktor gezdim ve selim beyde karar kıldım kendisinden çok memnunum şimdilik Allah bozmasın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…