- 16 Şubat 2017
- 1.441
- 990
- 123
- Konu Sahibi mayissinegi
-
Canim bende bursaliyim.drlari bosver prf a gittim bana nekadar olumsuz konustu.bursa demirtasta yasli bi teyze gobegimi topladi pcos icin cay verdi 2. Ay hamile kalirsim dedi 1. Ayda kaldim istersen nosunu atayim ozelden
Mesajın ulaşmıştır umarımCanim bende bursaliyim.drlari bosver prf a gittim bana nekadar olumsuz konustu.bursa demirtasta yasli bi teyze gobegimi topladi pcos icin cay verdi 2. Ay hamile kalirsim dedi 1. Ayda kaldim istersen nosunu atayim ozelden
Bu arada benim bebekler ikizmis ve malesef gecen ay bende onlari kaybettim.cok kotu bsiey seni cok iyi anliyrm 3 ay bendeydiler cok buyuk bosluga dustum hala atlatamadimMesajın ulaşmıştır umarım
Kiyamam Rabbim içine ferahlık salsin çok zor kendime yakışmayan şeyler hissediyorum artik buna üzülüyorum bebek hamile gördüm mu kiskaniyorumBu arada benim bebekler ikizmis ve malesef gecen ay bende onlari kaybettim.cok kotu bsiey seni cok iyi anliyrm 3 ay bendeydiler cok buyuk bosluga dustum hala atlatamadim
Canım senin problemin ne epeyce tecrübe efindim bende sana yardımcı olurum belkiBu arada benim bebekler ikizmis ve malesef gecen ay bende onlari kaybettim.cok kotu bsiey seni cok iyi anliyrm 3 ay bendeydiler cok buyuk bosluga dustum hala atlatamadim
5 dk omce ogremdim pihtilasma bozuklugu varmisCanım senin problemin ne epeyce tecrübe efindim bende sana yardımcı olurum belki
Maddi durumun iyise pıhtılaşma bozukluğunu medikal de murat aslan var bi arkadaş 4 düşükten sonra onda tedavi oldu su ban bebeği kucağında Rabbim sanada versin5 dk omce ogremdim pihtilasma bozuklugu varmis
Osmangazi devlet hastanesi gibi ya ben hayat hastanesi nazmiye hnm jimerde hatice Uğur memnun kaldım ama maalesef isten çıktım devlete devam devlette bildiğiniz doktor var mi klomen yazıp yolluyorlar deli oluyorum klomen bende kist yapıyor boşuna git gel adam gibi araştırılıp tahlillerim yeniden yapılsın istiyorum üniversiteye gidicem galiba bu arada 64 kilodan 54 e düştüm artuk kilo ver deyip ashabimi bozamayacaklar mesele bence kilo moral ve hazır gıdadan uzak durmak çikolata bile yemiyirum artik meyve kuruttum erik elma onları yiyorumKizlar gerçek aydin bi dr var. Osmangazide onu oneririm. Bende tedavime onunla baslicam
Canim universite hastanelerinde mesai disi ucretli muayne diye muayne var biluyorsundr.140 lira.ama prof. Bakiyor ve bidaha para odemiyorsun herseye bakiliyor tedavi baslaniyor.ben ilk oyle gittim.ama tahlil sonuclarim cikmadan hamile kaldim ikizlere 18. Ayimda.kalmasaydim orda devam etcektimOsmangazi devlet hastanesi gibi ya ben hayat hastanesi nazmiye hnm jimerde hatice Uğur memnun kaldım ama maalesef isten çıktım devlete devam devlette bildiğiniz doktor var mi klomen yazıp yolluyorlar deli oluyorum klomen bende kist yapıyor boşuna git gel adam gibi araştırılıp tahlillerim yeniden yapılsın istiyorum üniversiteye gidicem galiba bu arada 64 kilodan 54 e düştüm artuk kilo ver deyip ashabimi bozamayacaklar mesele bence kilo moral ve hazır gıdadan uzak durmak çikolata bile yemiyirum artik meyve kuruttum erik elma onları yiyorum
Canim universite hastanelerinde mesai disi ucretli muayne diye muayne var biluyorsundr.140 lira.ama prof. Bakiyor ve bidaha para odemiyorsun herseye bakiliyor tedavi baslaniyor.ben ilk oyle gittim.ama tahlil sonuclarim cikmadan hamile kaldim ikizlere 18. Ayimda.kalmasaydim orda devam etcektim[/QUs
selam canim yazini okuyunca baya sevindim bende bu teyzeye gittim acaba ozelden konusabilirmiyizCanim universite hastanelerinde mesai disi ucretli muayne diye muayne var biluyorsundr.140 lira.ama prof. Bakiyor ve bidaha para odemiyorsun herseye bakiliyor tedavi baslaniyor.ben ilk oyle gittim.ama tahlil sonuclarim cikmadan hamile kaldim ikizlere 18. Ayimda.kalmasaydim orda devam etcektim
Canim bende bursaliyim.drlari bosver prf a gittim bana nekadar olumsuz konustu.bursa demirtasta yasli bi teyze gobegimi topladi pcos icin cay verdi 2. Ay hamile kalirsim dedi 1. Ayda kaldim istersen nosunu atayim ozelden
Canim o teyzeye gittikten sonra fayda gördün müselam canim yazini okuyunca baya sevindim bende bu teyzeye gittim acaba ozelden konusabilirmiyiz
O ay bos cikti ama trkrar gidicem . Ama arkadasimda gitti bu teyzeye hamile kaldi yani olumlu sonuclarda cikiyor.Canim o teyzeye gittikten sonra fayda gördün mü
O ay bos cikti ama trkrar gidicem . Ama arkadasimda gitti bu teyzeye hamile kaldi yani olumlu sonuclarda cikiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?