• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa da pco tedavisi

mayissinegi

Pia
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2017
1.441
990
123
Kizlar bursada bildiginiz iyi bi kadin dogum uzmani varmi ? Bende pco var ilaçsız adet olamiyorum kesinlikle. Duzgun icime sinen bi dr bulamadim. Dort aylik evliyim korunmadigimiz halde cocuk olmuyor bi an once tedaviye baslamak istiyorum. Yardimci olur musunuz ?? Yada benim gibi olanlar nasil bi yol izledi

Canim bende bursaliyim.drlari bosver prf a gittim bana nekadar olumsuz konustu.bursa demirtasta yasli bi teyze gobegimi topladi pcos icin cay verdi 2. Ay hamile kalirsim dedi 1. Ayda kaldim istersen nosunu atayim ozelden

Canım merhaba benimde hikayem uzun 3 bebek kayibim var 4 yıllık evligim gezinirken seni buldum tamda boyle birşey ariyordum dünden beri sana ulaşmaya çalışıyorum o teyzenin numarasını bana atman mümkün mu yaşım geçiyor sen benden baya kucuksun :(

Bu arada benim bebekler ikizmis ve malesef gecen ay bende onlari kaybettim.cok kotu bsiey seni cok iyi anliyrm 3 ay bendeydiler cok buyuk bosluga dustum hala atlatamadim :KK43:
Kiyamam Rabbim içine ferahlık salsin çok zor kendime yakışmayan şeyler hissediyorum artik buna üzülüyorum bebek hamile gördüm mu kiskaniyorum

Kizlar gerçek aydin bi dr var. Osmangazide onu oneririm. Bende tedavime onunla baslicam
Osmangazi devlet hastanesi gibi ya ben hayat hastanesi nazmiye hnm jimerde hatice Uğur memnun kaldım ama maalesef isten çıktım devlete devam devlette bildiğiniz doktor var mi klomen yazıp yolluyorlar deli oluyorum klomen bende kist yapıyor boşuna git gel adam gibi araştırılıp tahlillerim yeniden yapılsın istiyorum üniversiteye gidicem galiba bu arada 64 kilodan 54 e düştüm artuk kilo ver deyip ashabimi bozamayacaklar mesele bence kilo moral ve hazır gıdadan uzak durmak çikolata bile yemiyirum artik meyve kuruttum erik elma onları yiyorum

Osmangazi devlet hastanesi gibi ya ben hayat hastanesi nazmiye hnm jimerde hatice Uğur memnun kaldım ama maalesef isten çıktım devlete devam devlette bildiğiniz doktor var mi klomen yazıp yolluyorlar deli oluyorum klomen bende kist yapıyor boşuna git gel adam gibi araştırılıp tahlillerim yeniden yapılsın istiyorum üniversiteye gidicem galiba bu arada 64 kilodan 54 e düştüm artuk kilo ver deyip ashabimi bozamayacaklar mesele bence kilo moral ve hazır gıdadan uzak durmak çikolata bile yemiyirum artik meyve kuruttum erik elma onları yiyorum
Canim universite hastanelerinde mesai disi ucretli muayne diye muayne var biluyorsundr.140 lira.ama prof. Bakiyor ve bidaha para odemiyorsun herseye bakiliyor tedavi baslaniyor.ben ilk oyle gittim.ama tahlil sonuclarim cikmadan hamile kaldim ikizlere 18. Ayimda.kalmasaydim orda devam etcektim

Canim universite hastanelerinde mesai disi ucretli muayne diye muayne var biluyorsundr.140 lira.ama prof. Bakiyor ve bidaha para odemiyorsun herseye bakiliyor tedavi baslaniyor.ben ilk oyle gittim.ama tahlil sonuclarim cikmadan hamile kaldim ikizlere 18. Ayimda.kalmasaydim orda devam etcektim[/QUs
Canim universite hastanelerinde mesai disi ucretli muayne diye muayne var biluyorsundr.140 lira.ama prof. Bakiyor ve bidaha para odemiyorsun herseye bakiliyor tedavi baslaniyor.ben ilk oyle gittim.ama tahlil sonuclarim cikmadan hamile kaldim ikizlere 18. Ayimda.kalmasaydim orda devam etcektim
selam canim yazini okuyunca baya sevindim bende bu teyzeye gittim acaba ozelden konusabilirmiyiz

Canim bende bursaliyim.drlari bosver prf a gittim bana nekadar olumsuz konustu.bursa demirtasta yasli bi teyze gobegimi topladi pcos icin cay verdi 2. Ay hamile kalirsim dedi 1. Ayda kaldim istersen nosunu atayim ozelden

Canim bana bu teyzenin nosunu atabilirmisin yine

Back