• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon bursa' da önerilecek lazer epilasyon

Kızlar yardımcı olmak için yazıyorum inanın ne kadar insana ulaşsam o kadar iyi. atatürk caddesinde lalissa diye bir yer var kafkas past. orda turkcellin üstünde. kızlar hayatımda böyle rezalet görmedim. ilk seans 80 tl diye anlaştık içeri girdim herkesin altına serdiği havluyu serdi gözlük filan vermedi başladı atış yapmaya. bana alexandrite dediği makine aslında ipl imiş bunuda araştırınca öğrendim. seanstan çıktım çok pis oldukları için vazgeçmiştim ki bana o zaman 600 tl ödiceksiniz dendi. 6 kişi odaya doldular ve bana zorla 600 tl ödettiler bir daha gelmek istemediğim için. soğutucu jeli bile kendiler sürmüyorlar gidin alın eczaneden diyorlar. haritalarda insanları uyarmak için bir yorum yazdım hemen kendileri girip bir sürü iyi yorum yazarak üstünü örtmeye çalışmışlar. kızlar siz böyle bir hata yapmayın. zaten ipl cihazı tüyleri tamamen bitirmiyo lazeri bırakınca tekrar çıkartıyor. kızlar çok kötü hissediyorum kendimi aman ben bi hata ettim siz etmeyin.

Back