• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon bursa' da önerilecek lazer epilasyon

dtdent

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
48
9
28
Niğde
merhaba arkadaşlar bursa' da önerebileceğiniz lazer merkezi var mı ? tüm vücut gideceğim yüz bölgeside dahil bu sebeple yardımlarınızı bekliyorum

merhaba arkadaşlar bursa' da önerebileceğiniz lazer merkezi var mı ? tüm vücut gideceğim yüz bölgeside dahil bu sebeple yardımlarınızı bekliyorum

Ben doruk hastanesinde baskadim yuz ivin bidefa gittim burda lazerle ilgili yorumlari okuyinca vazgectim kontrole bile gitmefim igntliye basladim 3, sefer gidicem insallah cok aviyor ama kurtilmak ishiyotum tuylerden burda daha oncedende tazmislardi geri donup bakarsiniz merkez isimleri bulursunuz insallah ama yuz icin lazer tavsiye etmiyolar

merhaba,

ben FSM de Esteticare'e gidiyorum. Çok memnunum, her cilt tipine uygun cihaz var. Bne tüm vücut gittim. K.altı, bacak bitti, yüzde dizlerde az kaldı, oralar hep kalıyormuş zaten, kola devam ediyorum. tavsiye ederim.

Merhaba Fsmde YeniBirBen Güzellik var cihazlarıda uygulamalarıda super memnunum tavsiye ederim 2 seans oldu tüylerimdeki azalmaya inanamadım isterseniz numaralarını verebilirim

merhabalar.
bende esteticare'e gidiyorum 2. seansta baya fark ediyor. her cilt tipi için cihaz var ve seanslarda farklı cihazlar kullanıyorlar. güzellik merkezide iyi tercih edilmiş bir binada giriş çıkışlarda seanslarda rahatsız olmadan bu problemden kurtulabiliyorsunuz. personel güleryüzlü ve lazer uygulayan arkadaş işine hakim sizi rahatsız etmeden işini yapıyor tavsiye ederim şimdiye kadar olan tecrübemle.

Merhaba, ben lazer epilasyon için Dr. Mukaddes Özcan'a gittim. Çok memnun kaldım herşeyden önce dermatolog tarafından muayene ediliyorsunuz kendisinin takibinde işinde uzman ekibi ile uygulamanız yapılıyor. Steril , kaliteli cihazlarıyla güvenelir bir şekilde kendinizi emanet edebilirsiniz.. Kliniğe girdiğiniz zaman farkı görebiliyorsunuz. Ayrıca bir çok uygulamada yapılıyor klinikte. Ben el, ayak bakımımı, kalıcı oje uygulamamı da orada yaptırıyorum .. Şiddetle tavsiye ediyorum..

Fizmer hakkında bilgisi olan var mı? Bende orayı iyi diye duydum.Bir de hangi yöntem daha etkilidir acaba? Ben esmer tenliyim ama cok degil. bacaklarım falan açık renkli biraz tüylerimde koyu renkli etkili olur lazer diyorlar ama.ütüleme mi diod lazer mi aleksandra mı bilemedim ??

Merhaba,
Lazer epilasyon için Bursa'da gidilebilecek en doğru adres Mukaddes Özcan Kliniği'dir. Doktor kontrolünde her cilt tipine uygun kaliteli cihazlarıyla çok profesyonel bir klinik. Çok memnunum ve tüm arkadaşlarımı oraya yönlendirdim. Hiç kimse de memnuniyetsizlikle geri dönüş yapmadı. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Bilgi almak için 224 224 85 85 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Eminim yardımcı olacaklardır.

merhaba,

ben FSM de Esteticare'e gidiyorum. Çok memnunum, her cilt tipine uygun cihaz var. Bne tüm vücut gittim. K.altı, bacak bitti, yüzde dizlerde az kaldı, oralar hep kalıyormuş zaten, kola devam ediyorum. tavsiye ederim.

Hala devam ediyormusunuz? Sonuc aldinizmi . Bende genital düşünüyorum. Fiyatlari nasil.

Ben 3 seans + 1 kontrol seansı gittim esteticare'e çok memnun kaldım. Henüz bitmedi hamilelikten dolayı ara vermek zorunda kaldım. Ama iyiki gitmişim bu kadar seanstan bile hayatım çok kolaylaştı.

Ben 3 seans + 1 kontrol seansı gittim esteticare'e çok memnun kaldım. Henüz bitmedi hamilelikten dolayı ara vermek zorunda kaldım. Ama iyiki gitmişim bu kadar seanstan bile hayatım çok kolaylaştı.

teşekkür ederim canım bende hamilelik düşünüyorum şuan ondan başlamıyorum kısmetse doğumdan sonra. gittiniz bi doktor varmı peki

Rentıpta Songül Yapıcı isminde bir kadın doğumcu var ona gidiyorum.
doğuma iki ay var. Hastane işleri biraz karışık olsa da doktorumdan memnunum :)

Rentıpta Songül Yapıcı isminde bir kadın doğumcu var ona gidiyorum.
doğuma iki ay var. Hastane işleri biraz karışık olsa da doktorumdan memnunum :)

esteticare da doktorunuz varmı diye sormuştum :) kendi doğum doktorum var zaten de :)

esteticare de cihaz olarak ne kullandılar peki size? kol v bacak için ıpl uyguladılar glba bana ama benim tüt rengim koyu . bilgi vermemelerinden rahatsız oldum . ilk seansıma gittim uygulama yapıolar ama bilgi vermiyolar paket uygulama yazıldıgım için mi bilemedim? esteticare e gidenler yardımcı olablr mi??

Ben doruk hastanesinde baskadim yuz ivin bidefa gittim burda lazerle ilgili yorumlari okuyinca vazgectim kontrole bile gitmefim igntliye basladim 3, sefer gidicem insallah cok aviyor ama kurtilmak ishiyotum tuylerden burda daha oncedende tazmislardi geri donup bakarsiniz merkez isimleri bulursunuz insallah ama yuz icin lazer tavsiye etmiyolar
Bursa da iğneli epilasyon için nereye gittiniz

Back