Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar bursa' da önerebileceğiniz lazer merkezi var mı ? tüm vücut gideceğim yüz bölgeside dahil bu sebeple yardımlarınızı bekliyorum
Canım fsm de yenibirben guzellik var 242 1777 git görüş derim ben çok memnunummerhaba arkadaşlar bursa' da önerebileceğiniz lazer merkezi var mı ? tüm vücut gideceğim yüz bölgeside dahil bu sebeple yardımlarınızı bekliyorum
Rica ederim..Çok teşekkür ederim .
merhaba,
ben FSM de Esteticare'e gidiyorum. Çok memnunum, her cilt tipine uygun cihaz var. Bne tüm vücut gittim. K.altı, bacak bitti, yüzde dizlerde az kaldı, oralar hep kalıyormuş zaten, kola devam ediyorum. tavsiye ederim.
Ben 3 seans + 1 kontrol seansı gittim esteticare'e çok memnun kaldım. Henüz bitmedi hamilelikten dolayı ara vermek zorunda kaldım. Ama iyiki gitmişim bu kadar seanstan bile hayatım çok kolaylaştı.
Rentıpta Songül Yapıcı isminde bir kadın doğumcu var ona gidiyorum.
doğuma iki ay var. Hastane işleri biraz karışık olsa da doktorumdan memnunum :)
Bursa da iğneli epilasyon için nereye gittinizBen doruk hastanesinde baskadim yuz ivin bidefa gittim burda lazerle ilgili yorumlari okuyinca vazgectim kontrole bile gitmefim igntliye basladim 3, sefer gidicem insallah cok aviyor ama kurtilmak ishiyotum tuylerden burda daha oncedende tazmislardi geri donup bakarsiniz merkez isimleri bulursunuz insallah ama yuz icin lazer tavsiye etmiyolar