Bursa da meme estetigi olan

aysedemirr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2023
1
0
31
Merhaba 32 yaşındayım meme dokum zaten cok yoktu ama 10 kilo verince hepten küçüldü ve meme estetigi olmak istiyorum aşırı büyük değil ama doğal ve dolgun olması önemli benim için. Bursa da meme estetigi olup memnun kalan var mı ve guncel fiyatları nedir acaba

Bir ay önce bana sezi ceylan 50 bin TL fiyat verdi dikleştirme ve motiva protezestetik international 48 sadece protez 57 protez+dikleştirme dedi mentor marka… medicana 50 bin başka bi yerde 45 dedi doktoru unuttum jimer hastanesi …… ben geçen hafta İzmir’de oldum sadece protez motiva marka 44 bin

Merhaba 32 yaşındayım meme dokum zaten cok yoktu ama 10 kilo verince hepten küçüldü ve meme estetigi olmak istiyorum aşırı büyük değil ama doğal ve dolgun olması önemli benim için. Bursa da meme estetigi olup memnun kalan var mı ve guncel fiyatları nedir acaba
Merhabalar ben 12 aralıkta Bursa’da Sezi ceylana oldum çok memnun kaldım

Bir ay önce bana sezi ceylan 50 bin TL fiyat verdi dikleştirme ve motiva protez… estetik international 48 sadece protez 57 protez+dikleştirme dedi mentor marka… medicana 50 bin başka bi yerde 45 dedi doktoru unuttum jimer hastanesi …… ben geçen hafta İzmir’de oldum sadece protez motiva marka 44 bin
merhaba hangi hocaya oldunuz acaba

Merhabalar n’aptınız bulabildiniz mi doktor bende araştırıyorum Bursa da.Bi kaç doktorla da görüştüm ama seçim yapmak çok zor

X