BURSA DA KADIN DOĞUM DOKTORU ARAYANLAR ♥️

emy14

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2022
562
741
25
Herkese merhabalar
Umarım herkesin keyfi yerindedir
Benim tüp bebek mucizem 8 haftalık oldu teyzeleri elhamdülillah
Şimdi BURSA da oturanlardan gebelik takibi ve doğum için doktor tavsiyesi istiyorum
Ben gebelik öncesinde doğum kapsamlı özel sağlık sigortası yaptırmıştım o sebeple şu an özel muayenehaneye gittiğim doktorumu kısa süre sonra bırakmak zorunda kalacağım üzülerek
Özellikle
Esentepe hastanesi
Medicana hastanesi
Medicabil hastanesi
Çekirge doruk yıldırım doruk hastanesi
Bu hastanelerde doğum yapan ya da doktor tavsiyesi gözü kapalı verebilenler lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin

Nereye devam ettiniz ,memnun kaldınız mı cevap yazarsanız çok sevinirim

Merhabalar ,maşallah, evladınızı sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim ben 20 haftalık gebeyim,
Merhaba henüz gitmedim ama karar verdim gibi
Medicana Volkan Aksakallı yı tercih edeceğim umarım memnun kalırım çok olumlu dönüş aldım

doğum için volkan hocayı düşünüyorum ,medicanadaydı sanırım, doğum ücretleri ile ilgili bilginiz var mı acaba, paketleri vs var mı ?

Merhaba gittiniz mi bilmiyorum ama ben osmangazi tıpta mutlu kilcilere gittim gebelik takibi ve doğum için orda doğum yaptıl zaten kendisinden aşırı memnundum şimdi yine hamileyim yine mutlu kilcilare gidicem ilgi alakası ve işinde başarılılığı mükemmel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…