Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar; Bursada iyi bir dr ve hastane tavsiye eder misiniz? ( sgk kapsamında olması önemli) Kafam dr konusunda çok karıştı ve bir an önce iyi bir drun takibine girmek istiyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim
canım bende ona gitmek istiyorum bir yakınım onun özelinden gidiyor memnun ama hastane de tavrı nasıl incelemeleri nasıl.Ben şu an hamile değilim o yüzden özelden değil de en azından tahlil muayene filan diye hastane olsun istedim.Bana konu hakkında bilgi verebilir misin? Hastane çok yoğun mu ya da hemen ertesi güne randevu alınabiliyor mu
hastanedede çok kibar ve anlayışlı bi doktor ve gerekli bilgiyi çok iyi veriyor.hastası çok olduğu için yoğun oluyo ama birkaç gün önceden randevu alıp gidersen sorun olmuyo.işallah seninde hamiş haberini alırız canım.
hastanedede çok kibar ve anlayışlı bi doktor ve gerekli bilgiyi çok iyi veriyor.hastası çok olduğu için yoğun oluyo ama birkaç gün önceden randevu alıp gidersen sorun olmuyo.işallah seninde hamiş haberini alırız canım.