• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa 'da Hymenoplasti?

askingul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2015
109
19
28
35
Arkadaşlar Bursa 'da hymenoplasti ameliyatı yaptırcak arkadaşlar varsa bu konu altında toplanıp akıl verelim birbirimize.Murat Bey diye birisi varmış.Ona yakın zamanda ameliyat olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa cok iyi olur.Şu an için net bi düğün tarihim yok ama ben kalıcı yaptırıp bu olayı azıcık unutmak istiyorum.Dügünden önce de garanti olması sebebiyle bi kaç dikiş bile olsa atılsın isterim.Ama o gece ip tarzı bişey gelir mi ondan da cekiniyorum.
Birbirimize umarım yardımcı oluruz.

Bende aynı şekilde Murat beyi düşünüyorum seneye düğün ameliyat olanlar moral verebilir mi hayatımız buna bağlı

1850 murat arslan aradım garanti veriyoruz dediler bakalım ne olacak gidecem isim verme konusu sıkıntı ismimizi farklı söylesek nası olur

Canım kimlik almıyorsa ismini soy isimini farklı vermek mantıklı.Ben gizlense de vermek istemem .Ama illa isim verilecek derse orası ayrı

burada minikperim die biri vardı murat bey e ameliyat oldu o.Kalıcı olmuştu ama düğünden önce gidip gecici için mi ne bi kaç dikiş atmışlardı

Evet geçici yaptıranlarda vardı olumlu yazmışlar inş bizde kurtuluruz bakalım neler yaşıcaz senin düğün ne zaman

Kizlar bende harun beyle murat arslan arasinda kaldim murat arslan daha uygun bide sitesinde yaltigi ameliyatkarin resimleri var somut olarak ortada yani helside cok basarili gozukuyo oyuzden gozumle gordugum icin ona yaptirmak istiyorum zaman bulursam ve para ona gidrrim heralde ama 4 saatlik mesafedeyim gunu birlik gidip geleblrmiyim blmiyorum

Kizlar bende harun beyle murat arslan arasinda kaldim murat arslan daha uygun bide sitesinde yaltigi ameliyatkarin resimleri var somut olarak ortada yani helside cok basarili gozukuyo oyuzden gozumle gordugum icin ona yaptirmak istiyorum zaman bulursam ve para ona gidrrim heralde ama 4 saatlik mesafedeyim gunu birlik gidip geleblrmiyim blmiyorum
Bende bursadayim
Gelebilirsin

Back
X