- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
- 173
- Konu Sahibi MEVANURRRR
-
cnm ben hayat hastanesinde cektirdim cok arastirdim cunku cok pahaliydi benim sectigim doktor erkekti bi oraya sor istersen cnm fiyatida uygundu memnun kaldim anessteziyle 225 lira idi c
cnm hemsire vardı anestesı uzmanı bırde doktorum adetımın 6 ıncı gunu cektırdım sana tavsıyem anestesıyle cektırmen ıyı gunler
teşekkür ederim canım..bende hayatta nigar hanımı tercih edeceğim galiba..
sevdım cnm pişman olmıcan ben acı cekmedım cok kolay oldu anestesı sersemliği gectıkten sonra agrım ve acımam olmadı
Hayat hastanesinde bayan doktorun kendisi çekiyor, benimde yarın çekilecek. Bilgin olsun...
ben bugün hayat hastanesinde anestezisiz çekildim ama anestesi tavsiye ediyorum adet sancısından fazla ağrı oluyor..kadın doğum uzmanı bayan ama radyoloji uzmanı erkek olduğundan erkek dr çekiyormuş..ama biz bugün hastane müdürü ve başhekimle görüştük bize bayan teknisyen ayarladılar ve tüplerimde sorun çıkmadı çok şükür..
ücreti ise anestizisiz 192 + film esnasında çekilen ilacıda kendimiz alıyoruz sgk varsa 3 lira yoksa 54 lira..birde filmden sonra ağrım olduğundan acilde ağrı kesici yapıldı onada 5 tl verdim..
ayrıntılı yazmamın sebebi merak eden arkadaşlara bilgi olsun diye..
sana da geçmiş olsun arkadaşım sonucu yazarsan sevinirim...
Bana doktor ben çekiyorum demişti, bakalım yarın görecez. Anestezilimi öneriyorsun canım, demek çok ağrın oluyor. İlacı ben aldım, dün reçeteye yazdı. Peki sen şimdi hangi doktora gideceksin, tedavini kimle yapacaksın?
canım ilacı kadın doğum doktoru veriyor ama karından filmi radyoloji uzamnı çekiyor..bence anestezi alınsa iyi olur..benim kanamamda oldu yanına ped ve selpak almayı unutma..tedavimi yapan drum ise bahar hastanesinde ayşe erol..
senin tedavi sürecin nedir?
Anladım canım, bayan olsa iyi olurmuştu, şansıma artık. Erkeksede yapcak bir şey yok. Ben anestezisiz düşünüyordum şimdi gözüm korktu, o zaman bende öyle isteyim olmazsa.
Ben yeni başladım sayılır, öncekiler hiç bir şeyin yok demişti, hayat hastanesindekine sonuçlarımı gösterdim, çok iyi değil, yumurta rezervlerin azalmış, pko var dedi. Hiç bir şey anlamadım. Adetlerim düzenlidir, kıllanma felanda yok. Valla oraya gidince direkt o doktorla muhattap oldum. Akıntım varmış antibiyotik verdi. Sonrada yumurtlama takibi yapalım dedi. Şimdi antibiyotiği kullanıyorum. Hem orda hsg var hemde doktor var diyerek oraya gittim aslında ama ne yapsam bilemedim..
canım dayanıklıysan anestezisiz çektir..ama acıya dayanamazsan tercihini ona göre yap 10 dk filan sürüyor..dr konusundada içine sinen sürekli takibini yapacak dr tercih et..ben 14 aydır istiyorum ama henüz sonuç alamadık..
Bilemedimki bu doktor iyimi dedikleri doğrumu. Anlayamadım açıkcası. Acıya dayanıklıyımdır aslında ama yinede çok ağrırsa ya diye endişeleniyorum. Bakalım, hayırlısı. İnşallah bu film bizlere iyi gelir, bebeğimize kavuşuruz canım..
inşallah canım yaa..dayanıklıyım diyorsan anestezi alma drlar önermediği için bende almadım..dr konusunda ise başka bir dr a daha görün derim..
Bugün çektirdim canım. İlacı doktor verdi, röntgen kısmınıda erkek radyolog yaptı. Fakat o kişi benim bir yerimi görmedi.Üst tarafta durdu.
Biraz sancım oldu ama korktuğum kadar değilmişti. Kısa sürdüğü için dayandım. Uzun sürse baya zor olurdu. Tüplerim açık çıktı çok şükür, miyonum var bir tane.Doktor adet olunca gel dedi. Yumurtlama takibi yapacak. Sen hiç yaptırdınmı, bu takipte neler yapılıyor?
geçmiş olsun canım sevindim senin adına..
evet bende yumurtlama takibi yaptırıyordum..ilk ay sadece günde 1 tane klomenle başladım 5 gün kullanıp biraktım..
2.ay sabah akşam olmak üzere günde 2 klomen +ovitrelle çatlatma iğnesi
bu ay hsg çekildi..önümüzdeki ayda klomen ve çatlatma iğnesi yapılacak..sonuç alınmazsa aşılamaya geçilecek..ama ben doğal yolla olsun istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?