- Emoji Skoru
- 297
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi serenty2017
-
Evet bugün aradım fiyat almak için. Telefonda ücret söyleyemiyoruz dediler.orasi için güzel şeyler duyuyorum hepMart ayında pembe mavide doğum yaptım ve çok memnun kaldım. Gerek anneyle gerek bebekle çok güzel ilgileniyorlar. Bizim kuvöz sürecimiz de olduğu için ilgilerini ve alakalarını daha net gözlemledik. Tavsiye ediyorum imkanlar dahilinde
Yani farkeder mi bilmiyorum ama ben dış doktor hastasıydım kadın doğum doktorum o hastanede değildi sadece böyle acil işlemleri alıyordu doğum için gittik sadece 50 k idiEvet bugün aradım fiyat almak için. Telefonda ücret söyleyemiyoruz dediler.orasi için güzel şeyler duyuyorum hep
Size ne kadara maloldu acaba.
Büyük ihtimalle ben de öyle yapcam gibi duruyor.Yani farkeder mi bilmiyorum ama ben dış doktor hastasıydım kadın doğum doktorum o hastanede değildi sadece böyle acil işlemleri alıyordu doğum için gittik sadece 50 k idi
Rica ederim gözünüz aydın olsun şimdidenBüyük ihtimalle ben de öyle yapcam gibi duruyor.
Teşekkür ederim
Ay inşallah.Rica ederim gözünüz aydın olsun şimdiden
Piyadan anladığım kadarıyla makul bir üretmiş.doktorunuz kim acaba memnunmusunuzMedicanada bir sigorta yaptırdım 50 bine,doğum ve 9 muayene dahil olacak şekilde.Şuanda o sigorta olmadan sadece doğuma 60 bin dediler ancak doğum yapacağınız zamana göre bu 60 bin değişebilirmiş
Aa ben yakın zamanda doğum diye düşünmüştüm nedense. Sağlıkla gelsin inşallah :) dediğim gibi ben oldukça riskli bir gebelik yaşadım süreç zordu. Benim için önemli olan doktorun ulaşılabilir olmasıydı. Mesajlarıma vs cevap vermişti bir kaç saat içinde kafamda soru işareti bırakmadan. İlgili ve güven veriyor hastalara. Bir de öngörüsü yüksek bir doktor. Mesela şu şu olabilir korkma endişe etme diyordu. Eve geldiğimde bahsettiği şeyle karşılaşıyordum ve panik yapmıyodum. İşi para için yapmadığını da belli ediyodu. Çok panik birisi olarak bunlar benim için önemli şeylerdi ben memnundum. Yakın zamanda kontrole gitmeyi düşünüyorum hatta :)Ay inşallah.
Daha çok yeni kontrole bile gitmedim ufak diye.doktora da karar veremedim zaten
Amin inşallahAa ben yakın zamanda doğum diye düşünmüştüm nedense. Sağlıkla gelsin inşallah :) dediğim gibi ben oldukça riskli bir gebelik yaşadım süreç zordu. Benim için önemli olan doktorun ulaşılabilir olmasıydı. Mesajlarıma vs cevap vermişti bir kaç saat içinde kafamda soru işareti bırakmadan. İlgili ve güven veriyor hastalara. Bir de öngörüsü yüksek bir doktor. Mesela şu şu olabilir korkma endişe etme diyordu. Eve geldiğimde bahsettiği şeyle karşılaşıyordum ve panik yapmıyodum. İşi para için yapmadığını da belli ediyodu. Çok panik birisi olarak bunlar benim için önemli şeylerdi ben memnundum. Yakın zamanda kontrole gitmeyi düşünüyorum hatta :)
Nuray hanımı biliyorum. Çok tatlı çok iyi biri ama beni çok darlamisti.sadece kasik ağrım var diye hiç yataktan çıkmayacaksın. Düşük ilaçları serumlar o kadar tedbirli ki.Ben jimer Nuray hanım a gidiyorum. Muayne 1200 tl doğum şuan 25.000 ama haziranda 30.000 olacak. Çok iyi bir doktor denemenizi öneririm
Sevdenur Mert doktorum memnunum kendisinden çok ilgili bir doktor,aklımdaki soruları ben sormadan detaylıca anlatıyor.Şuanda memnunum kendisiyle devam etmeyi düşünüyorumPiyadan anladığım kadarıyla makul bir üretmiş.doktorunuz kim acaba memnunmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?