• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa da diş doktoru

eceezgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
9.066
5.689
398
Kızlar Günaydınn
Bursa da makul bir fiyata özel diş doktoru arıyorum işi gücü para olmayan bugün git yarın gel demeden işini düzgün yapan iyi bir doktor var mı önerebileceğiniz.

setbaşında Ebru Çetinkaya Tokmak'ı tavsiye ederim çok memnunum gerçekten

kızlar teşekkür ederim önerilerinize

doğumevinin karşı çaprazında Serdar Alnıaçık var aile doktorumuz bizim tavsiye edebilirim canım fiyatları konusunda bilgim yok yalnızkaydirigubbakcemile5

Beşevler'de Bilir Diş Polikliniği var çok güleryüzlü ve ilgililer.S ümeyra hanım var eli çok hafif..İşlerini iyi yapıyorlar gece bile açıklar.Bünylerinde Çene Cerrahı Prof.Dr Cemil Büyükkurt var gözü kapalı implant yaptırabileceğiniz birisi. Tavsiye ediyorumm

Klinik Bursa var Hamitler-fethiye metro istasyonunun orada. instagramda takip ediyorum. Dr Kerem bey ve Dr Gökhan Bey var. Güzel işler yapıyorlar, arada tv programlarına çıkıyorlar. Arkadaşım ortodonti tedavisi için kliniklerine gidiyorken ben de muayene olmuş ve 2 tane dolgu yaptırmıştım. Ağrı falan duymadım. Güven verdiler doğrusu.

Back