L line Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2008 28 0 86 Bursa 11 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi line #1 ikiz bebeklerim ve 2 bakıcım var . ancak degiştirmek istiyorum ev işlerindede yardımcı olacak bakıcı arıyorum . İlgilenenlerin mesajlarını bekliyorum
ikiz bebeklerim ve 2 bakıcım var . ancak degiştirmek istiyorum ev işlerindede yardımcı olacak bakıcı arıyorum . İlgilenenlerin mesajlarını bekliyorum
F faery Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2010 3 0 36 Bursa 23 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi line #2 Merhaba!Hala bakıcı arıyorsanız ben annemi önerebilirim. Kendisi 3 yıl kadar yeğenine baktı. 4 yıldır da ikiz torunlarına bakıyordu.Sonra ablamlar başka bir şehre taşınınca bırakmak zorunda kaldı XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2011
Merhaba!Hala bakıcı arıyorsanız ben annemi önerebilirim. Kendisi 3 yıl kadar yeğenine baktı. 4 yıldır da ikiz torunlarına bakıyordu.Sonra ablamlar başka bir şehre taşınınca bırakmak zorunda kaldı XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
L line Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2008 28 0 86 Bursa 23 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi line #3 arkadaşlar 1 tane yatılı bakıcıya ihtiyacım güvenilir ,titiz tavsiye edebileceğiniz kimse yokmu ??