Doğuma Hazırlık bursa bebek şekeri malzemesi..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

NeSLa_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
37
0
86
38
Bursa
merhaba arkadaşlar,

mevlüt şekerlerini kendim yapmak istiyorum ancak bursada malzemeleri nereden bulacağım hakkında hiçbir bilgim yok.. sizin bildiğiniz yerler var mı ? kendi hazırlayan varmı acaba ?

merhaba arkadaşlar,

mevlüt şekerlerini kendim yapmak istiyorum ancak bursada malzemeleri nereden bulacağım hakkında hiçbir bilgim yok.. sizin bildiğiniz yerler var mı ? kendi hazırlayan varmı acaba ?

mrb ben kendım hazırladım ama istanbuldayım ordan aldım malzemeleri

internette malxzeme satan siteler var mesela birmax.com bende oradan alamayı dusunuyorum ama guvenılır bı sıtemıdır bılmıorum

Bursada cumhuriyet caddesinde akdemden sonraki aralıkta sönmezden inen caddeye doğru yani çemrek süs malzemeleri. Ben ordan aldım. Kapı süsü için malzemeleride ordan aldım. Dağıtmak içinde sallanan tel bebek beşiği aldım. Içinede lavanta tülü yapıcam. Daha dün aldım. Hazır olarak sattıkları bir mağazalarıda var. Istersen orayada bakabilirsin.

merhaba arkadaşlar,

ben kapı süsünü şeker arabasın çmrekten aldım fiyatları uygundu kendin yapacaksan şeker tarzı tane 1 lira kapı süsleri 10 dan başlıyor 30 liraya kadar birde cumhuriyet caddesinde pastaland var onunda toptancısı cumhuriyet cad genelde o cadde üzerinde diye biliyorum

Back
X