Bursa Bahçeci Tüp Bebek Merkezinde aşılama yaptıranlar?

Ortmenhanim94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2022
192
242
30
Kızlar merhabalar. 3 yıllık evliyiz ve çocuğumuz olmadı tedavi muayene vs olduk ben de bir şey çıkmadı eşimde sperm ileri hareketliliği problemlitdi varikoswl vardı ameliyat oldu ama yine olmadı. Bursada Bahçeci merkezinde aşılama yaptıranlar oldu mu hiç. Tüp bebek için şuan maddi olarak maalesef hazır değiliz. Daha önce hiç aşılama vs yapılmadı.

Merhaba, aşılamada şansınız epey düşük oluyor ve çok da ucuz bir tedavi değil maalesef. Çatlatma iğnesiyle birkaç ay deneyip kendinizi hazır hissettiğinizde tüp bebeğe geçmeniz daha az yıpratıcı olabilir sizin için.

Kızlar merhabalar. 3 yıllık evliyiz ve çocuğumuz olmadı tedavi muayene vs olduk ben de bir şey çıkmadı eşimde sperm ileri hareketliliği problemlitdi varikoswl vardı ameliyat oldu ama yine olmadı. Bursada Bahçeci merkezinde aşılama yaptıranlar oldu mu hiç. Tüp bebek için şuan maddi olarak maalesef hazır değiliz. Daha önce hiç aşılama vs yapılmadı.
Bahçeci normal aşılamamı yapıyor yoksa mikro aşılamamı

Bahçeci de aşılama yaptırdınız mı?

Bahçeci de aşılama yaptırdınız mı?
Henüz değil pazartesi günü doruk çekirge hastanesinde hsg çekildim.hsg sonrası şans arrrığı için birde erkek faltörlüydü çok şükür eşimin değerleri de düzeldi psikolojik olarak rahatladık biraz zamana bırakma kararı aldık. İnşallah normal bir şekilde olur hayırlısıyla. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Soracağım onı bilmiyorum ama laboratuvar konusunda herkes bahçeciti çok övüyor. Gelişmiş teknoloji kullanıyor diye ama dediğim gibi onu soracağım yoksa yaptırmam sonuçta spermşwrin ayıkşamması bizim için önemli siz nerde yaptırmıştınız

Soracağım onı bilmiyorum ama laboratuvar konusunda herkes bahçeciti çok övüyor. Gelişmiş teknoloji kullanıyor diye ama dediğim gibi onu soracağım yoksa yaptırmam sonuçta spermşwrin ayıkşamması bizim için önemli siz nerde yaptırmıştınız
Sizin sperm vitalitesi kaçtı bizde sperm yıkattık aşılama için yüzde 70 ten 86 ya yükseldi

Sizin sperm vitalitesi kaçtı bizde sperm yıkattık aşılama için yüzde 70 ten 86 ya yükseldi

Bizim ileri hareketlilik çok düşüktü ben de rahim filmi çekilmemiştim rahim filmi çektirmeyin tekrar sperm testi yapalım aşılamaya gidelim dedik rahim de çok şükür doktor tertemiz dedi filmimi çekindim eşimin de sperm testi maşallah harekwrlilik %40 olmuşolmul doktor gayet iyi dedi biraz daha bekleyelim dedik bakalım 6 gün sonra regl olacağım şnşallah olmam rahim filmi sonrası şans yüksek diyorlar bir de sperm hareketlilik artmış psikolojik olarak da biraz iyiyiz şnşallah olur bu ay.
Siz yaptınız mı aşılama bahçeci de

X