• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa Bahar Hastanesi Zuhal hanım...

vakti_vuslat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
5
0
36
Bursa
s.a arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım...Ben iki kere düşük yaptım bi çok doktorara gittik hiç birindende gereken ilgiyi göremedim bu sefer de bursa bahar hastanesi zuhal hanım a gitmeyi düşünüyorum aranızda bu doktora gıden var mı ????

Son düzenleme:
merhaba canım.arkadasım zuhal hnma gidiyordu.biraz kendini garantiye alan bir dr olduğu için herşey normal ve vakti varken sezeryana alalaım dedi.ve bir kaç kişiyede bunu demiş.yinede sen bilirsin içine sinerse birsey diyemem.

s.a arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım...Ben iki kere düşük yaptım bi çok doktorara gittik hiç birindende gereken ilgiyi göremedim bu sefer de bursa bahar hastanesi zuhal hanım a gitmeyi düşünüyorum aranızda bu doktora gıden var mı ????

ben bahar hastanesinde güler hanıma gidiyorum çok memnunum soru sormama gerek kalmadan kendisi herşeyi söylüyor tek sorun hastanenin çok kalabalık olması doğurgan milletiz:)

ben bahar hastanesinde güler hanıma gidiyorum çok memnunum soru sormama gerek kalmadan kendisi herşeyi söylüyor tek sorun hastanenin çok kalabalık olması doğurgan milletiz:)

evet hastane gercekten cok kalabalık ama güzel ilgilensinlerde kalabalığa razıyım ben o sorun değil olmazsa bırde güler hanıma gıderız artık...

Back