• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa bahar hastanesi nagihan hanım da doğum yapanlar...

kuzum87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2012
118
42
98
İstanbul
Hanımlar bahar hastanesinde nagihan hanımda doğum yapanlarınız var mı? Ben şu an ona gidiyorum. Genel olarak iyi şeyler söylüyorlar ama söylemeyenler de var. Nagihan hanımda doğum yapan var mı yazsın lütfeenn..

doğum yapmadım ama bende size hastane hakkında birşeyler sormak istiyorum . muayne ücreti ne kadar birde tahlil falan verdiklerinde tahlil fiyatları nasıl tutuyor yani uygun bir hastane mi? bide doğum fiyatlarını biliyorsanız paylaşirsanız süper olur .)

muayene ücreti 45 tl. genel kan idrar gebelik şekeri gibi tahlillerinden ücret almıyorlar. ancak ikili üçlü tarama gibi tahliller ayrı ücretli.ne kadar olduğunu bilmiyorum çünkü ben o tahlil zamanlarında istanbulda olduğum için orda yaptırmıştım. doğumun fiyatı da uygun. normal doğum 450 sezaryen de 600 civarıydı sanırım. zaten bu yüzden çok kalabalık bir hastane.

muayene ücreti 45 tl. genel kan idrar gebelik şekeri gibi tahlillerinden ücret almıyorlar. ancak ikili üçlü tarama gibi tahliller ayrı ücretli.ne kadar olduğunu bilmiyorum çünkü ben o tahlil zamanlarında istanbulda olduğum için orda yaptırmıştım. doğumun fiyatı da uygun. normal doğum 450 sezaryen de 600 civarıydı sanırım. zaten bu yüzden çok kalabalık bir hastane.

hımm bende şimdi gidicem 13. haftamda falan ikili test yaparlar ama ben esentepe hastanesiyle bahar arasında karasız kaldım . doğum fiyatları cok iyi .bende zaten gidersem nagihan hanıma gitmeyi düşünyorum ama gönl hanım içinde iyi diye duydum. kalabalık derken randevu almakta mı zorlanıyorsunuz yoksa gittiğiniz de cok sıra bekliyormusunuz?

yok randevu almak baya zor. bir aydan önceye vermiyorlar. özellikle nagihan hanıma almak zor. çünkü çok hastası var. randevu saatinde orada olduğunda fazla beklemiyorsun. çok nadiren doktor ameliyata girmişse veya acil doğum varsa belki yarım saat bir saat sarkar ama onun dışında genelde beklemiyorsun. sadece dediğim gibi randevu almak zor. telefonla randevu alıyorsun. ama daha erkene istersen sana diyorlarki iptal eden olursa biz sizi ararız. gerçekten de arıyorlar. benim bir kere başıma geldi. istanbuldan bursaya gittiğimde nagihan hanıma gitmek istedim ama birbuçuk ay sonrasına var dediler yalvardım yapardım tahlil olması lazım gitmem lazım diye ama kesinlikle randevu vermiyorlar ama iptal olursa ararız dediler. ben arayacaklarına ihtimal vermemiştim ama 2 gün sonra arayıp yarına bir randevu iptal oldu gelebilirmisiniz dediler. yani böyle şeyleri de yapıyorlar. ben esentepeyi bilmiyorum duymadım da.hakkınızda hayırlsı olsun.

anladım arkadaşim cok teşekkür ederim bilgilendiridğin için .o zman ben şimdiden arayım öle geç veriyolarsa cünkü ben ikili taram olucam onuda en geç 14 haftaya kadar yapıyolarmış . umarım tahlil fiyatları cok değilidr.

rica ederim. yok zannetmiyorum fazla olduğunu. zaten eğer ikili tarama testinin değerleri güzel çıkarsa üçlü ve dörtlüyü yapmıyor doktorlar. çünkü en güvenilir olanı 2li test.

aaaa sezeryan gerçekten 600 mü ben 1000 e razıyım şuan araştırıyorum hamile kalmadan bi gitmek istiyorum
ilk doğumumu 4yıl önce hayat hastenesinde yaptıştım o zaman 1000 lira idi

kızlar doğrulayın ssk lıya 600 mü öyleyse süperrr çok sevindim:1:

bir de ben gitmeden önce tahlillerimi (kan, şeker, idrar vs.) gebelik öncesi neye bakılıyorsa sağlık ocağına yaptırmayı düşünüyordum tasarruf olsun diyee, yazdığınıza göre o da mı muayenin içinde?

ama bahar hastanesi çok yoğun bir hastane çok kararsızım benim dr um hayat hast. nigar güler idi ama benim doğumum onun yıllık iznine geldiği için doğumuma sami kalaycı girdi

bursalı hanımlar bir fikir verin:44:

fiyat yönündende uygun olsun istiyorum
jimer hastanesi almış başını gitmiş valla fiyatta arkadaş 7000liraya doğum yaptı

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben üçbucuk yıl önce oğlumun doğumunu baharda nagihan hanımda yapmıstım.şimdi dört haftalık hamileyim ve tekrar nagihan hanımdan randevu aldım.gerçekten randevu almak zor ancak iki ay sonrasına gün alabildim.

merhaba arkadaşlar ben üçbucuk yıl önce oğlumun doğumunu baharda nagihan hanımda yapmıstım.şimdi dört haftalık hamileyim ve tekrar nagihan hanımdan randevu aldım.gerçekten randevu almak zor ancak iki ay sonrasına gün alabildim.

evet randevu sıkıntısı var yoğunluk ayrı dert
ama iyi doktor kimden duyduysam öyle söylüyor

Back