Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
muayene ücreti 45 tl. genel kan idrar gebelik şekeri gibi tahlillerinden ücret almıyorlar. ancak ikili üçlü tarama gibi tahliller ayrı ücretli.ne kadar olduğunu bilmiyorum çünkü ben o tahlil zamanlarında istanbulda olduğum için orda yaptırmıştım. doğumun fiyatı da uygun. normal doğum 450 sezaryen de 600 civarıydı sanırım. zaten bu yüzden çok kalabalık bir hastane.
muayene ücreti 45 tl. genel kan idrar gebelik şekeri gibi tahlillerinden ücret almıyorlar. ancak ikili üçlü tarama gibi tahliller ayrı ücretli.ne kadar olduğunu bilmiyorum çünkü ben o tahlil zamanlarında istanbulda olduğum için orda yaptırmıştım. doğumun fiyatı da uygun. normal doğum 450 sezaryen de 600 civarıydı sanırım. zaten bu yüzden çok kalabalık bir hastane.
merhaba arkadaşlar ben üçbucuk yıl önce oğlumun doğumunu baharda nagihan hanımda yapmıstım.şimdi dört haftalık hamileyim ve tekrar nagihan hanımdan randevu aldım.gerçekten randevu almak zor ancak iki ay sonrasına gün alabildim.