Bursa///16

selam kızlarr .. oğlumun dogumuna ıkı haftamız kaldı.. son gunler hıc gecmıyor.. bnm ıçın dua edın normal dogum ıstıyorum umarım bunu başarabılırım..

selam kızlarr .. oğlumun dogumuna ıkı haftamız kaldı.. son gunler hıc gecmıyor.. bnm ıçın dua edın normal dogum ıstıyorum umarım bunu başarabılırım..

Ayy canım yaa ne güzell rabbim hayırlısı ile kurtarsın inş..birbirinize kavuşunn..herşey gönlünce olsunn .....

hayırlısı olsun cemrecim allah kurtarsın normal doğum anne için iyi sezeryanda bebek için daha iyi sezeryanda bebeğinin hiç bir riski yok hangisi hayırlıysa o olsun doğunca haberlerini bekliyoruz rahat ol tatlım dualarım seninle emin olabilirsin sıkma kendini allah hayırlısını versin iyi doğumlar güzelim izmirden tüm bursaya selamlar

Son düzenleme:
günaydın bursam:))))))))))))))
günaydın papatyam nasılsın?......................

günaydınnn canımcımmmm:sm_cool:
iyiyiim çok şükürrr...sen nasılsınnn..
kızlar gelicekler yaa çok mutluyummmm o günü bekliyorumm..:teytey:
sende gelebilseydinnn ne güzel olurduuu ama kısmet.......öpüldünnnŞenizŞeniz

bende bursalıyım kızlar,yeni katıldım aranıza,tüm hemşehrilerime sevgiler:1hug::1hug:a.s.

günaydınnn bursammmmm:)))
herkeseee hayırlı haftalar olsunn inş...
öpüldünüüzzzz..............

günaydın canım bursam iyi haftalar herkeze:teytey:
papatyam nasılsın canım c.tesi nasıl geçti,çok eğlenmişe benziyorsunuz:)))))))))))
canım öpüyorum seniŞeniz

günaydın canım bursam iyi haftalar herkeze:teytey:
papatyam nasılsın canım c.tesi nasıl geçti,çok eğlenmişe benziyorsunuz:)))))))))))
canım öpüyorum seniŞeniz

SAOL CNMM EVETT ÇOK EĞLENDİKKK:teytey::teytey:
BENDE ÖPTÜM SENİİİİİİİİŞenizŞenizŞeniz

günaydınnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
herkeseeeeeeeeeeeeeeeee:))))))))))
betülcümm nasılsınnn tatlımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…