Bursa///16

ahh aslında o dönemde ihtiyacım olmasa hiç durmazdım da öyle olması gerekiyomuş diyorum
aynen millet yıllarca çalışıyo
ee zaten maaşları biliyosun genel olarak hep düşük

canım ya bu linkte boş sayfa çıktı :uhm:

evet haklısın canım işsizlikte var şuan işyeri sahipleri havalarda

ya bu çizelge işini bende yapamamıştım sonra vazgeçmiştim

sorma ya :eek:klava: indirmek lazım onları da işte olmuyo el mahkum

ben en son nişanı saymıştım o da bitince bi daha yapmadım

ahh aslında o dönemde ihtiyacım olmasa hiç durmazdım da öyle olması gerekiyomuş diyorum
aynen millet yıllarca çalışıyo
ee zaten maaşları biliyosun genel olarak hep düşük

canım ya bu linkte boş sayfa çıktı :uhm:

dur canım yeniden yapıyorum sayfayı kapattım pc gitti de

allah allah ya açılımıyo boş sayfa
hangi tarihten hangi tarihe sayıyorsun
birde ne çizelgesi bu

Selam Güzel Bursanın Güzel Bayanları
bende bursalıyım doğma büyüme ama geçen sene mersine taşındık ama çok şükürki doğru yolu bulduk
yani kısmetse bayramdan sonra memleketime dönüyorum o kadar çok özledimki anlatamam
aylardır pc nin her tarafında bursa resimlerini doldurdum çok özledim çoook mafoldumben

Selam Güzel Bursanın Güzel Bayanları
bende bursalıyım doğma büyüme ama geçen sene mersine taşındık ama çok şükürki doğru yolu bulduk
yani kısmetse bayramdan sonra memleketime dönüyorum o kadar çok özledimki anlatamam
aylardır pc nin her tarafında bursa resimlerini doldurdum çok özledim çoook mafoldumben

selam iyi sevindim senin adına neresinde oturuyordunuz bursanın yine aynı yeremi gelceksiniz

anladım inşallah herşey yolunda gider.. bursa gibisi yok dimi bende çok seviyorum bursamı

teşekkür ederim inşallah yolunda gider herşey
evet bursa gibisi yok bir dönem o kadar sıkılmıştımki bursada gideyim bir daha asla gelmem diyordum ama 2 ay sonra öyle özlemeye başladımki şimdide bursaya gideyim bir daha hiç bir yere göç etmem ayrılmam bir daha bursada diyorum.

X