sağol canım bakayım bende hem fiyat olarakta iyi orası
iyiyim saol canım sen nasılsın?[/QUO
teşekkür ederım ıyım.uykusuzum yorgunum ama uyumakta gelmıyor ıçımden
bende bugun cıkıp kendıme bırseyler almak ıstıyorum. uzun zamandır alışverış yapamadım. hamıleydım. o haldede bırsey alamadım. ama artık alabılırım.
arda yı bende duydum ama gıtme fırsatım olmadı.bulabılırsem bugun bende bı ugramak ıstıyorum.
iyiyim saol canım sen nasılsın?[/QUO
teşekkür ederım ıyım.uykusuzum yorgunum ama uyumakta gelmıyor ıçımden
evdesin çalışmıyorsun sanırım senin yerinde olsam uzatırım ayaklarımı uzanırım açarım televizyonu uyurum karşısındasempatiksalakcinni
ben tv karşısında uyumayı çok severimde eşimde kızar uyucaksan kapasana tvyi diye neyapayım hoşuma gidiyosositososito
hamilelikten sonra beden ölçüleride değişiyor. bi mağazaya giriyorum bedenimi soruyorlar bilmiyorum diyorum bakıyorlar yüzüme tip tip
ama bilmiyorum neyapayım önceden 36 giyiuordum şimdi 40ları buldu uyuz oluyorum söylerken:umursamaz:
ben 55 kılo ıle hamıle kaldım. bugun bebişim 1 aylık oldu yıne 55 kıloya döndum. hamıleykende cok kılo almadım zaten 66 olmuştum
Bayılıyorum kilo almayan vücutlara.. Bense hayatım boyunca dikkat etmek zorundayım.. Geçen sene 65 kiloydum, 10 kilo verdim şimdi 55'im.. Ama açım..
aslında bende korkoyurum kılo almaya cunku 1 ayda 1 kılo helva 2 kılo hurma yedım abur cuburu hıc saymıyorum
:kedi: sağolun kızlar
alıntıdaki resmi siler misin canım kaldırayımda
yani bi bak derim canım
üstümdeki herşeyi ordan aldım
sonunda kafama göre bi yer buldum zaten
giriyorum istediğimi bulup alıp çıkıyorum
bende bugun cıkıp kendıme bırseyler almak ıstıyorum. uzun zamandır alışverış yapamadım. hamıleydım. o haldede bırsey alamadım. ama artık alabılırım.
arda yı bende duydum ama gıtme fırsatım olmadı.bulabılırsem bugun bende bı ugramak ıstıyorum.
günaydın hanımlar
ben ev işini bitirip gelene kadar siz sohbeti koyultmuşsunuz
herkes iyidir umarım
bu gece sahura kalkamadık aç tutuyorum orucu bakalım ne kadar dayanabilcem
siz kilodan bahsediyoken benim gibi hepi topu 48 kg ve iki çocuklu biri acaba ne kadar zaman aç durabilir???kafamçokkarıştı
günaydın hanımlar
ben ev işini bitirip gelene kadar siz sohbeti koyultmuşsunuz
herkes iyidir umarım
bu gece sahura kalkamadık aç tutuyorum orucu bakalım ne kadar dayanabilcem
siz kilodan bahsediyoken benim gibi hepi topu 48 kg ve iki çocuklu biri acaba ne kadar zaman aç durabilir???kafamçokkarıştı
önemli dğeil canım aslında silmicektim de
aşağıda misafir görünce tırstım eyvahedigeldismile birazcık
valla nihan sen bakma resimlere yakından görünce anlıcaksın
gün geçtikçe 3 lü rakamlara yaklaşıyorum