Bursa///16

sağol canım bakayım bende hem fiyat olarakta iyi orası

bende bugun cıkıp kendıme bırseyler almak ıstıyorum. uzun zamandır alışverış yapamadım. hamıleydım. o haldede bırsey alamadım. ama artık alabılırım.

arda yı bende duydum ama gıtme fırsatım olmadı.bulabılırsem bugun bende bı ugramak ıstıyorum.

hamilelikten sonra beden ölçüleride değişiyor. bi mağazaya giriyorum bedenimi soruyorlar bilmiyorum diyorum bakıyorlar yüzüme tip tip

ama bilmiyorum neyapayım önceden 36 giyiuordum şimdi 40ları buldu uyuz oluyorum söylerken:umursamaz:

ben 55 kılo ıle hamıle kaldım. bugun bebişim 1 aylık oldu yıne 55 kıloya döndum. hamıleykende cok kılo almadım zaten 66 olmuştum

ben 55 kılo ıle hamıle kaldım. bugun bebişim 1 aylık oldu yıne 55 kıloya döndum. hamıleykende cok kılo almadım zaten 66 olmuştum

Bayılıyorum kilo almayan vücutlara.. Bense hayatım boyunca dikkat etmek zorundayım.. Geçen sene 65 kiloydum, 10 kilo verdim şimdi 55'im.. Ama açım..

ben hamileyken toplam 5 kilo aldım eski halime döndüm doğumdan sonraki ilk aylar ama sadece göbek ve bel kısmı kaldı şuan göbekte göbek ama sinir oluyorum erimiyorda

Bayılıyorum kilo almayan vücutlara.. Bense hayatım boyunca dikkat etmek zorundayım.. Geçen sene 65 kiloydum, 10 kilo verdim şimdi 55'im.. Ama açım..

aslında bende korkoyurum kılo almaya cunku 1 ayda 1 kılo helva 2 kılo hurma yedım abur cuburu hıc saymıyorum

amann siz doğum yapınca kilo aldınız ben şimdi bekarken sizin bahsettiğiniz kiloların çokk üstündeyim

günaydın hanımlar
ben ev işini bitirip gelene kadar siz sohbeti koyultmuşsunuz
herkes iyidir umarım
bu gece sahura kalkamadık aç tutuyorum orucu bakalım ne kadar dayanabilcem
siz kilodan bahsediyoken benim gibi hepi topu 48 kg ve iki çocuklu biri acaba ne kadar zaman aç durabilir???kafamçokkarıştı

ay bende şu abur cuburdan veremiyorum bu göbeği kendimi bu kilolarda hiç tahmin etmezdim evlendiğimde 44 kiloydum

çok kilolu gözükmüyorsun resimlerde ececim

ececim sildim canım kusura bakma ekleyince sileceğini tahmin etmedim

eğer birşeyler beğenirsen resim ekle canım bizde görelim cicileri

Allah yardımcınız olsun... Sadece ramazan ayında evlenmeyi istemiyorum.. Sahur hazırlamak çok zor geliyor.. Şimdi annem hazırlıyor, gözüm kapalı yiyorum ve yatıyorum boshayallersmile

önemli dğeil canım aslında silmicektim de
aşağıda misafir görünce tırstım eyvahedigeldismile birazcık

valla nihan sen bakma resimlere yakından görünce anlıcaksın
gün geçtikçe 3 lü rakamlara yaklaşıyorum

oh oh negüzel valla hamarat gacı:hulya:

48 miakannehir negüzel ya hep açmı geziyon sen öyle
bende eritsem şu göbegi başka bişye istemiyorum valla

sabahları işe koşarakmı gitsek kız sen inegöle ben alanyurta yolda karşılaşır el sallarız birbirimize

hahha süpper olur hee :roflol: :roflol: (birden sesli kahkaha attım ya :kedi: )

bende bazen gülüyorum burda güvenlikte bakıyo sen ne gülüyon diyo çatlıyor meraktan varya amma komik oluyor..

kızlar limangoda patenli ayakkabılar varya onlardan alsam mı acaba
hem spor ayakkbıya ihtiyacım vardı

1 taşla iki kuş olur
sizce ne renk alayım bi baksanıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…