Bursa///16

evt çalışıcam allah kısmet ederse

ne güzel ya ben afamı dayasam bi yere uyurum kesinn

ah ece aynı kaderi paylaşıyoruz akşam dışardak gürültülerden uyuyamıyorum herkes dışarda oluyor bende kafamı koyacak yer bulsam uyuyacağım sanki

sorma ya bide bizim evin bi trafı çocuk parkı bi tarafı da saha :S
düşün artık

anlıyorum banada oluyordu gözler gidiyooo kafa aşağı doğru düşüyoooo sonra sıçrıyorsun ve etrafa saf saf bakıyorsunkaydirigubbakcemile3 sonra tekrar aynı şey etrafta kimse varsa tamam rezillik dimi:KK1:

kızlar bayram için kendime beyaz pantolon almak istiyorum ama baktığım yerlerde ya kalıpları kötü yada astar falan yok bildiğiniz güzel bir yer var mı alışveriş için

:KK1: aynen canım neye uğradığını şaşırıyosun toparlanana kadar :KK1:

canım bence beyaz keten al pantalonu içine de pantalon için şortlar satılıyo ya onlardan laıp giydin mi tamamdır

nihan ben eylülden aldım en son beyaz keten işte
bayramda da aynısının lacivertini istiyorum

kızlar bayram için kendime beyaz pantolon almak istiyorum ama baktığım yerlerde ya kalıpları kötü yada astar falan yok bildiğiniz güzel bir yer var mı alışveriş için

ardaya bak canım hem keten olarak hem de kumaş olarak var çok güzeller ketenlerin içinde astarı var ben en son ardadan aldım beyaz pantolan

alışverişmerkezlerine baktınmı birinde yoksa diğerinde vardır beyaz pantolon bende istiyorum ya

koruparka gitcem cmtsi birde ordan bakayım olmadı elbise alacağım

:KK1: aynen canım neye uğradığını şaşırıyosun toparlanana kadar :KK1:

canım bence beyaz keten al pantalonu içine de pantalon için şortlar satılıyo ya onlardan laıp giydin mi tamamdır

sağol tatlım

günaydın kızlarrrrrrrrhihoyyyt

günaydın canım

ay evt ardada kesin vardır yaa bayılıyorum ben oraya

yok canım göstermiyo bende giymem zaten gösterse ki
yinede içime şort ya da tayt giyiyyorum ne olur ne olmaz diye

X